Garancija in popravilo čevljev pri Peter Wagner udobni čevlji

Garancija in popravilo čevljev pri Peter Wagner udobni čevlji

Popravilo podplatov in čevljev

Vsi naši udobni čevlji so izdelani iz visokokakovostnih materialov in so zato sami po sebi trpežni. Če se pri vašem najljubšem modelu po daljšem času kljub temu pokaže ena ali dve napaki, je te v večini primerov mogoče brez težav popraviti. Po potrebi popravimo in zamenjamo podplate čevljev. Naša profesionalna popravila podaljšajo življenjsko dobo vaših čevljev in tako zmanjša vaš ekološki odtis.


Najvišja kakovost popravila čevljev in garancija

Zagotavljamo vam najvišjo kakovost. Za morebitne napake pri obdelavi ali materialu imate 24-mesečno garancijo. Upoštevajte, da pritožb, ki niso v določenem roku 24 mesecev, ni mogoče sprejeti. Poškodbe zaradi obrabe niso razlog za reklamacijo.

Pritožbo lahko pošljete po pošti ali osebno na enem od naših hišnih sejmov. Če artikle pošiljate po pošti, ne pozabite v vključiti svoje ime, naslov, telefonsko številko, številko stranke in natančen opis vaše zahteve Obrazec. Upoštevajte, da bodo obdelani le temeljito očiščeni čevlji. Če želite biti popolnoma prepričani, nas preprosto pokličite in se pogovorite o idealnem postopku in natančnem času, ki je potreben za obdelavo vašega popravila čevljev (tel: 02 450 21 88).


Popravila čevljev v čevljarski delavnici, ki ji zaupamo

Z veseljem preverimo tudi, ali je vaše čevlje mogoče popraviti. Če je tako, ga bo popravil odgovorni dobavitelj ali delavnica za popravilo čevljev, ki ji zaupamo. Pri popravilu čevljev vam svetujemo, da se obrnete na najbližjo delavnico za popravilo čevljev, kar vam prihrani stroške pošiljanja in skrajša čas obdelave. Tukaj je v pomoč tudi kratek telefonski klic vnaprej.

Za osebno svetovanje glede vaše pritožbe ali popravila čevljev je naš oddelek za pritožbe na voljo od ponedeljka do petka od 8. do 18. ure na 024502188 je na voljo za vas.

Pokličite zdaj

Nastavitve piškotkov

Da bi vam zagotovili najboljšo možno storitev, uporabljamo piškotke, za katere je potrebno soglasje. Izbiro lahko kadar koli prilagodite. Nadaljnje informacije o pravni podlagi in vaših pravicah kot posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki, najdete v naši izjavi o varstvu podatkov .

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh