Garancija in popravilo čevljev pri Peter Wagner udobni čevlji

Garancija in popravilo čevljev pri Peter Wagner udobni čevlji

Popravilo podplatov in čevljev

Vsi naši udobni čevlji so izdelani iz visokokakovostnih materialov in so zato sami po sebi trpežni. Če se pri vašem najljubšem modelu po daljšem času kljub temu pokaže ena ali dve napaki, je te v večini primerov mogoče brez težav popraviti. Po potrebi popravimo in zamenjamo podplate čevljev. Naša profesionalna popravila podaljšajo življenjsko dobo vaših čevljev in tako zmanjša vaš ekološki odtis.


Najvišja kakovost popravila čevljev in garancija

Zagotavljamo vam najvišjo kakovost. Za morebitne napake pri obdelavi ali materialu imate 24-mesečno garancijo. Upoštevajte, da pritožb, ki niso v določenem roku 24 mesecev, ni mogoče sprejeti. Poškodbe zaradi obrabe niso razlog za reklamacijo.

Pritožbo lahko pošljete po pošti ali osebno na enem od naših hišnih sejmov. Če artikle pošiljate po pošti, ne pozabite v vključiti svoje ime, naslov, telefonsko številko, številko stranke in natančen opis vaše zahteve Obrazec. Upoštevajte, da bodo obdelani le temeljito očiščeni čevlji. Če želite biti popolnoma prepričani, nas preprosto pokličite in se pogovorite o idealnem postopku in natančnem času, ki je potreben za obdelavo vašega popravila čevljev (tel: 02 450 21 88).


Popravila čevljev v čevljarski delavnici, ki ji zaupamo

Z veseljem preverimo tudi, ali je vaše čevlje mogoče popraviti. Če je tako, ga bo popravil odgovorni dobavitelj ali delavnica za popravilo čevljev, ki ji zaupamo. Pri popravilu čevljev vam svetujemo, da se obrnete na najbližjo delavnico za popravilo čevljev, kar vam prihrani stroške pošiljanja in skrajša čas obdelave. Tukaj je v pomoč tudi kratek telefonski klic vnaprej.

Za osebno svetovanje glede vaše pritožbe ali popravila čevljev je naš oddelek za pritožbe na voljo od ponedeljka do petka od 8. do 18. ure na 024502188 je na voljo za vas.

Pokličite zdaj

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh