Nasveti za vzdrževanje

Za daljšo življenjsko dobo vaših čevljev!

Za Peter Wagner čevlje uporabljamo samo najboljše materiale, toda tudi najboljše materiale moramo vzdrževati. Naprej čevlje očistite in jih nato še zaščitite.

Pred prvim nošenjem

Preden prvič zapustite hišo, je potrebno vaše nove čevlje dobro zaščititi z našim "Power Protector-jem", to bo pomagalo zaščititi čevlje pred vlago in umazanijo. Poleg tega lahko usnje nato enostavneje čistite, saj se umazanija nabira na površini in ne prodre v vlakna.

V primeru globlje umazanije

Grobo umazanijo odstranite z mlačno vodo, malo nevtralnega mila in krtačko, nato pa se mora usnje počasi sušiti in dobro zračiti. V mokre čevlje zagotovo spada leseno kopito za čevlje v Z lesenim kopitom ali kopitom iz plute, se usnje hitreje suši, čevelj paohrani prvotno obliko in usnje lahko diha. Material Leseno kopito za čevlje ali Kopito za čevlje iz plute absorbirajo vlago in jo spustijo v zrak.

Najbolje je, da si čevlje operemo ročno - ne v pralnem stroju: usnje, šivi, podplati ali drugi deli se lahko poškodujejo ali poslabšajo funkcionalnost. Čevljev nikoli ne sušite s sušilcen za lase, ne postavljajte jih na grelec ali na sonce, saj se bo usnje sicer preveč izsušilo in izgubilo odpornost proti obrabi. Upoštevajte, da ob nepravilnem vzdrževanju ne bomo morali upoštevati garancijo.

Nega in zaščita

Vsako vrsto usnja je potrebno negovati na svoj način. Spodaj je za vsako vrsto usnja opisano, kako ga lahko negujete.

  • Gladko usnje: za nego tega usnja nanesete na čevelj posebno negovalno kremo in pustite približno 10 minut. Nato polirajte z mehko krpo ali ščetko. Za gladko usnje vam priporočamo našo kremo, da bo usnje obdržalo svoje lastnosti.

  • Semiš - je najbolje čistiti s ščetko, priporočamo gumijasto ščetko. Po ščetkanju priporočamo, da zaščitite čevlje z našo "Power Protector" kremo.

  • Lakirano usnje: lakirano usnje zaradi svoje zaprte površine ne potrebuje impregnacije. Sčasoma lahko nastanejo razpoke zaradi pregibanja usnja, zato priporočamo našo zaščito za lakirano usnje.

  • Odprti čevlji: tudi za sandale in druge odprte čevlje imamo namig za nego! Za čiščenje naših sandal uporabljajte čistilni losjon, ki dezinficira in čisti usnje. Poleg tega sandalom podari še prijeten vonj.

Tudi naši čevlji potrebujejo premor.

Povprečno noge izločijo četrt litra znoja na dan in vse to usnje vpije. Da usnje to tekočino izloči, porabi dvakrat več časa kot za vpijanje. Zato čevlje menjujte vsak dan (en dan uporabe in en dan premora).

Vse izdelke Peter Wagner za nego lahko najdete v naši spletni trgovini.

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh