Z našimi blagovnimi znamkami HELVESKO, LadySko in Dansko želimo ponuditi čevlje, ki se zahvaljujoč uporabi različnih vložkov za čevlje ter variacij širine čevlja in višine narta, popolnoma prilegajo vaši nogi. Kljub temu se seveda lahko zgodi, da se model ne prilega popolnoma ali pa vam preprosto ni všeč. Te artikle lahko enostavno in brezplačno vrnete znotraj Slovenije ali pa jih zamenjate na enem izmed naših hišnih sejmov. Upoštevajte 15-dnevno pravico do menjave.

Takšen je postopek za vračilo:

  1. Čevlje previdno zapakirajte nazaj v škatlo za čevlje.
  2. Izpolnite obrazec za vračilo (desno od računa) in ga vložite v paket za vračilo.
  3. Paket dobro zaprite. Pomembno: če je vrnjenih več artiklov, prosimo, da pakete dobro zlepite skupaj, da se ne izgubijo po pošti.
  4. Nalepite nalepko za vračilo (zgoraj desno na obrazcu računa) preko stare nalepke naslova.
  5. Vračilo pošljite brezplačno preko Pošte Slovenije, paket oddajte v najbližji pošti poslovalnici. Pri pošiljanju preko drugega ponudnika pustnih storitev krijete stroške vračila sami.
  6. Dobro shranite račun. Vaša pošiljka je tako zavarovana v primeru izgube paketa.

Takoj, ko prejmemo paket, denar vrnemo na strankin račun ali odpošljemo novo naročene čevlje. Poudarjamo, da umazanih ali poškodovanih čevljev, nošenih na prostem, ni mogoče vrniti. Dodatne informacije najdete v naših splošnih pogojih poslovanja.

Nastavitve piškotkov

Da bi vam zagotovili najboljšo možno storitev, uporabljamo piškotke, za katere je potrebno soglasje. Izbiro lahko kadar koli prilagodite. Nadaljnje informacije o pravni podlagi in vaših pravicah kot posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki, najdete v naši izjavi o varstvu podatkov .

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh