Mehak korak, prijazen do vaših sklepov, in še posebej enkratna svoboda za prste odlikujeta najudobnejše čevlje vašega življenja. Misija udobnih čevljev Peter Wagner je osrečiti vaša stopala. Zaradi teh pričakovanj do nas samih ustvarjamo edinstveno udobne čevlje, v katerih boste stopali kot po gozdnih tleh.

NARAVNA OBLIKA STOPAL

Čevlji so oblikovani tako, da na vaša stopala in prste nič ne pritiska in nikjer ni preozko. Stopalo in prsti se lahko prosto gibljejo ter tako spodbujate neoviran pretok krvi. To preprečuje težave z ožiljem nog, nastajanje žuljev in preoblikovanje stopal.

NARAVNO GIBANJE

Posebna izdelava in vzmetenje čevlja poskrbita za prožno dinamično hojo - kot bi se bosi sprehajali po gozdu. To preprečuje, da bi se mišice na stopalih utrudile. Lahko boste dlje hodili, ne da bi se utrudili, hkrati pa boste z vsakim korakom skrbeli za mišice, srce in krvni obtok.

NARAVNA DRŽA

Veliko napetosti ter težav s koleni in hrbtenico nastaja zaradi nošenja napačne obutve. Zaradi naših posebnih podplatov so čevlji tako lahki, da jih boste komaj občutili, in tako nizki, da telo ostane v sproščeni in naravni drži. Sproščujoče vse do vratu.

NARAVNO USNJE

Uporabljamo le ročno izbrano naravno usnje, ki aktivno diha in uravnava klimo. Visoka kakovost obdelave poskrbi za izjemno udobje. Tako mehko in udobno, da bodo tudi najbolj občutljiva stopala uživala, kot bi stopali po oblakih.

NAJBOLJ PRODAJANO
Na vrh