Naravni koncept

Mehak korak, prijazen do vaših sklepov, in še posebej enkratna svoboda za prste odlikujeta najudobnejše čevlje vašega življenja. Misija udobnih čevljev Peter Wagner je osrečiti vaša stopala. Zaradi teh pričakovanj do nas samih ustvarjamo edinstveno udobne čevlje, v katerih boste stopali kot po gozdnih tleh.

NARAVNA OBLIKA STOPAL

Grafična podoba svobode prstov po konceptu narave Peter Wagner

Čevlji so oblikovani tako, da na vaša stopala in prste nič ne pritiska in nikjer ni preozko. Stopalo in prsti se lahko prosto gibljejo ter tako spodbujate neoviran pretok krvi. To preprečuje težave z ožiljem nog, nastajanje žuljev in preoblikovanje stopal.

NARAVNO GIBANJE

Grafičen prikaz hoje in naravnega gibanje po naravnem konceptu Peter Wagner

Posebna izdelava in vzmetenje čevlja poskrbita za prožno dinamično hojo - kot bi se bosi sprehajali po gozdu. To preprečuje, da bi se mišice na stopalih utrudile. Lahko boste dlje hodili, ne da bi se utrudili, hkrati pa boste z vsakim korakom skrbeli za mišice, srce in krvni obtok.

NARAVNA DRŽA

Grafičnen prikaz pomoči pri težavah s hrbtom skozi naravni koncept Peter Wagner

Veliko napetosti ter težav s koleni in hrbtenico nastaja zaradi nošenja napačne obutve. Zaradi naših posebnih podplatov so čevlji tako lahki, da jih boste komaj občutili, in tako nizki, da telo ostane v sproščeni in naravni drži. Sproščujoče vse do vratu.

NARAVNO USNJE

Grafičen prikaz najboljše kakovosti usnja za udobne čevlje Peter Wagner

Uporabljamo le ročno izbrano naravno usnje, ki aktivno diha in uravnava klimo. Visoka kakovost obdelave poskrbi za izjemno udobje. Tako mehko in udobno, da bodo tudi najbolj občutljiva stopala uživala, kot bi stopali po oblakih.

Nastavitve piškotkov

Da bi vam zagotovili najboljšo možno storitev, uporabljamo piškotke, za katere je potrebno soglasje. Izbiro lahko kadar koli prilagodite. Nadaljnje informacije o pravni podlagi in vaših pravicah kot posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki, najdete v naši izjavi o varstvu podatkov .

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh