Naravni koncept

Načelo naravnega koncepta Peter Wagner

V podjetju Peter Wagner udobni čevlji želimo, da so vaše noge srečne. Na podlagi te trditve je Peter Wagner pred skoraj 30 leti ustvaril naravni koncept edinstveno udobnih čevljev, ki so videti kot bi hodili po gozdnih tleh.

Mehak, prijazen videz in zlasti edinstvena svoboda prstov na nogah so značilni za naše čevlje. Naj bodo to najbolj udobne čevlji vašega življenju.

Kot da bi hodili bosi

Bosa hoja aktivira in trenira stopalne mišice. Bosa hoja spodbuja tudi krvni obtok. Kljub temu ne moremo biti brez čevljev v vsaki situaciji. Zahvaljujoč našemu naravnemu konceptu vsi udobni čevlji Peter Wagner omogočajo fleksibilno hojo in blaženje udarcev, kot bi hodili po gozdnih tleh. Poleg tega ima stopalo čim več prostora, da se lahko prsti prosto gibljejo in se izognemo pritisnim točkam.

Zdrave mišice stopala so najboljša preventiva pred številnimi klasičnimi boleznimi stopal.

Mi smo ponosni na številne pozitivne povratne informacije , ki jih po zaslugi naravnega koncepta prejmemo skoraj vsak dan.

NARAVNA OBLIKA STOPAL

Grafična podoba svobode prstov po konceptu narave Peter Wagner

Čevlji so oblikovani tako, da na vaša stopala in prste nič ne pritiska in nikjer ni preozko. Stopalo in prsti se lahko prosto gibljejo ter tako spodbujate neoviran pretok krvi. To preprečuje težave z ožiljem nog, nastajanje žuljev in preoblikovanje stopal.

NARAVNO GIBANJE

Grafičen prikaz hoje in naravnega gibanje po naravnem konceptu Peter Wagner

Posebna izdelava in vzmetenje čevlja poskrbita za prožno dinamično hojo - kot bi se bosi sprehajali po gozdu. To preprečuje, da bi se mišice na stopalih utrudile. Lahko boste dlje hodili, ne da bi se utrudili, hkrati pa boste z vsakim korakom skrbeli za mišice, srce in krvni obtok.

NARAVNA DRŽA

Grafičnen prikaz pomoči pri težavah s hrbtom skozi naravni koncept Peter Wagner

Veliko napetosti ter težav s koleni in hrbtenico nastaja zaradi nošenja napačne obutve. Zaradi naših posebnih podplatov so čevlji tako lahki, da jih boste komaj občutili, in tako nizki, da telo ostane v sproščeni in naravni drži. Sproščujoče vse do vratu.

NARAVNO USNJE

Grafičen prikaz najboljše kakovosti usnja za udobne čevlje Peter Wagner

Uporabljamo le ročno izbrano naravno usnje, ki aktivno diha in uravnava klimo. Visoka kakovost obdelave poskrbi za izjemno udobje. Tako mehko in udobno, da bodo tudi najbolj občutljiva stopala uživala, kot bi stopali po oblakih.

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh