Hallux Valgus

(91 Izdelek)

Čevlji Peter Wagner - udobje pri valgusu nožnega palca (hallux valgus)

Hallux valgus pomeni zadebelitev predela palčnega sklepa z ukrivljenim palcem proti mezincu. To je težava, ki jo poznajo predvsem ženske.

Pogost razlog so v resnici koničasti čevlji. Dolgoletno nošenje koničastih čevljev preoblikuje stopala, kar lahko privede do boleče napačne poravnave. Palec na nogi se lahko postavi prečno na ali pa celo pod ostale prste. V vlažnem in mokrem zimskem vremenu so znaki valgusa še posebej izraziti.

Pazite, da obutev ne stiska vaših prstov na nogi! Čevlji so skladni z naravno obliko stopala šele, ko se lahko vsi prstni sklepi naravno razporedijo in tudi palec v čevlju ostane v ravnem položaju. Več kot 25 let se že ukvarjamo s čevlji in vložki za ljudi, ki trpijo za valgusom nožnega palca. Posamezni modeli se prilagajajo anatomski obliki stopala in tako palcu zagotavljajo potreben prostor.

Udobna hoja kljub valgusu nožnega palca (hallux valgus) Naša ponudba čevljev za stranke z valgusom ima anatomsko oblikovan vložek. Ta vložek preprečuje nadaljnjo deformacijo in jo ob redni uporabi tudi blaži. Vložke iz lahke plute in lateksa je mogoče z lahkoto zamenjati

Tudi vložki, ki vam jih predpiše ortoped, se brez težav prilegajo udobnim čevljem, vložke pa dopolnjujejo tudi posebni podplati. S široko oblikovanim sprednjim delom nudijo prstom dovolj prostora in zmanjšujejo pritisk na valgus nožnega palca.

Filtriraj izdelke

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh