Čevlji za hallux-valgus

(92 Izdelek)

Udobno s Peter Wagner čevlji, kljub hallux valgusu

Veliko ljudi pozna neprijetno odebelitev sprednjega dela prvega člena prsta, ki povzroča premikanje velikega prsta - težavo, ki prizadene predvsem ženske. Govorimo o hallux valgus ali tudi o izbočeni kosti. Obstaja več vzrokov, eden izmed njih so preozki čevlji. Dolgotrajno nošenje čevljev, ki se zožujejo proti konici, deformira stopala, dokler ne pride do te pogosto boleče nepravilne postavitve. Velik prst se lahko položi čez ali pod druge prste. Ob vlažnem in hladnem zimskem vremenu so težave s halluxom še posebej izrazite, zato govorimo tudi o "ledeni kosti".

V čevljih, ki so primerni za stopala s hallux valgusom od Peter Wagner udobnih čevljev se lahko kostnični del prstov naravno razširi in prsti ostanejo ravno postavljeni. Hallux udobni čevlji ščitijo stopalo, zagotavljajo oporo in omogočajo hojo brez bolečin.

Filtriraj izdelke

Hallux valgus: Čevlji kot vzrok

Dobro prilegajoči se in udobni čevlji so pri hallux valgusu bistvenega pomena. Če so prsti stisnjeni skupaj, to ni dobro za vaše prste ne za vaša stopala. Hallux valgus lahko v mnogih primerih povzroči hudo bolečino, še posebej v hladnih mesecih. Poleg različnih medicinskih razlogov se za deformacijo stopala štejejo predvsem neprimerni čevlji. V vsakem primeru lahko pretesna, špičasta obutev znatno negativno vpliva na zdravje stopal in položaj prstov ter tako prispeva k nastanku hallux valgusa.

Zdravstveni čevlji pri hallux valgus

Pri Peter Wagner udobnih čevljih se že več kot 30 let ukvarjamo s čevlji za stopala, ki trpijo zaradi hallux valgusa, in primernimi vložki. Vemo, kako preprečiti razvoj hallux valgusa ali lajšati težave ter poznamo najboljše nasvete za zdrava stopala. Z našimi modeli čevljev, prilagojenimi anatomski obliki stopala, nudimo prstom potreben prostor za naravno gibanje. Tudi t.i. bosonogi čevlji so pri hallux valgusu prava olajšava za stopalo. Ti naravni čevlji s svojo posebno konstrukcijo spodbujajo držo in krepijo mišice stopal, kar pozitivno vpliva na zdravje stopal.

Uživajte v najboljšem udobju nošenja kljub hallux valgusu

V čevljih za hallux valgus se lahko stopalo udobno giba in hkrati najde zadostno oporo v anatomsko oblikovanih podplatih. Podplat čevlja preprečuje nadaljnje deformacije hallux valgusa in jih lahko pri rednem nošenju ublaži. Vgrajene raztezne cone v predelu prstnega sklepa dodatno povečujejo udobje nošenja pri izrazitem hallux valgusu.

Udobne vložke iz lahke plute in lateksa lahko enostavno zamenjate. Tudi lastne, po meri izdelane ortopedske vložke lahko vstavite v udobne čevlje. Vložki so dopolnjeni s posebnimi podplati. Njihova široka oblika v predelu sprednjega dela stopala zagotavlja dovolj prostora za prste in s tem zmanjšuje pritisk na hallux valgus.

Velika izbira čevljev za hallux valgus pri Peter Wagner udobnih čevljih

V naši široki ponudbi primernih čevljev za osebe s hallux valgusom boste našli elegantne in športne modele uveljavljenih blagovnih znamk HELVESKO, LadySko in dansko za ženske in moške. Modni in hkrati udobni čevlji za bosonogo hojo, ki preprečujejo in lajšajo hallux valgus, lahko povrnejo veselje do gibanja in izboljšajo kakovost življenja. Z njimi boste dobro izgledali, ne glede na priložnost.

Nakup čevljev za hallux valgus

Najboljše čevlje za hallux valgus lahko enostavno in varno kupite pri Peter Wagner udobnih čevljih na spletu. Pri čevljih za hallux valgus je pomembno popolno prileganje, tako da čevlje naročite za poskus in jih lahko brezplačno vrnete, če ne ustrezajo vašim pričakovanjem. Stranke, ki bi raje preizkusile svoje čevlje za hallux valgus in želijo osebno svetovanje, nas lahko obiščejo na naših hišnih sejmih v Sloveniji.

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh