Čevlji LadySko

(809 Izdelek)

Prekrasni sanjski modeli v elegantnem in ženstvenem slogu - LadySko v prevodu pomeni ženski čevelj in točno to tudi predstavlja. Čevlji blagovne znamke LadySko za ženske so oblikovani po vzoru ženskega stopala in so v Sloveniji na voljo izključno pri Peter Wagner udobnih čevljih. Kot pri naših ekskluzivnih znamkah HELVESKO in dansko tudi pri udobnih čevljih blagovne znamke LadySko uporabljamo naš poseben naravni koncept in trajnostno proizvodnjo. Čevlji se izdelujejo izključno v Evropi, kar pomeni, da so transportne poti kratke.

Čevlji LadySko posebej za ženske

Ženske imajo na splošno krajše in ožje noge kot moški, vendar so obsegi meč in gležnjev pri ženskah v povprečju nekoliko večji. Poleg tega je dolžina gležnja manjša, loki stopala pa višji. Ker čevlji blagovne znamke LadySko upoštevajo točno te anatomske lastnosti ženskih nog in ker ponujajo udobno obutev z ženstvenimi in modnimi modeli, so priljubljeni med uporabnicami.

Čevlji blagovne znamke LadySko, ki vas bodo navdušili od glave do pet

Ne glede na to, ali ste športno sproščeni, klasično elegantni ali preprosto udobni: Čevlji blagovne znamke LadySko za ženske so primerni za vsako priložnost. V obsežni ponudbi, ki vključuje klasične LadySko sandale, udobne natikače, ženske balerinke, športne čevlje z vezalkami, nizke škornje in še več, bodo ženske našle popoln model blagovne znamke LadySko za vsakdanjo rabo in posebne priložnosti. Vedno sledite modi in hkrati spodbujate zdravje stopal: Visokokakovostni naravni čevlji LadySko so izdelani po posebnem Peter Wagner naravnem konceptu. So elastični in nežni na občutljivih mestih, kar omogoča naravno razbremenitev vaših stopal.

Poseben podplat blagovne znamke LadySko

Naš poseben podplat blagovne znamke LadySko ne zagotavlja le ženstvenega videza, temveč tudi poudarja naravno žensko obliko, kar pri nošenju krila ali obleke ustvari poseben učinek. Podplat blagovne znamke LadySko je tudi estetsko privlačen s primerno višino pete. Nizka peta preprečuje težave s stopali ali hojo.

Čevlji blagovne znamke LadySko za vaše zdravje stopal

Z žensko obutvijo blagovne znamke LadySko boste svojim stopalom zagotovili dobro. Pri nekaterih modelih udobnih čevljev LadySko je mogoče vložek enostavno odstraniti, tako da lahko brez težav uporabljate lastne vložke. Modno, okolju prijazno in nežno za stopala: To so naši ekskluzivni ženski čevlji blagovne znamke LadySko, najudobnejši čevlji v vašem življenju.

Filtriraj izdelke

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh