Čevlji dansko

(808 Izdelek)

Čevlji blagovne znamke dansko - to je povezanost z naravo in izvirnost ter ljubezen do tradicije. Ekskluzivna znamka dansko je bila prva lastna znamka Peter Wagner udobnih čevljev. Naše stranke v Sloveniji in Avstriji že več kot 30 let vedo za prednosti teh čevljev, ki prepričajo z naravnim konceptom in tudi z vrhunsko kakovostjo ter sproščenim dizajnom. Izdelujejo jih izključno v Evropi, tako kot modele naših lastnih znamk HELVESKO in LadySko.

Čevlji dansko za ženske in moške predstavljajo skandinavski način življenja

Peter Wagner udobni čevlji vam prinašajo najboljšo kakovost iz severa, neposredno v Slovenijo: Doživite skandinavski način življenja, ki je proizveden - kot vsi Peter Wagner udobni čevlji- v Evropi, in začutite povezanost z naravo in tradicijo z našimi visokokakovostnimi čevlji dansko. Uživajte v širokih, čudovito mehkih, dosledno naravnih in udobnih modelih za ženske in moške. Od klasičnih, ročno šivanih mokasinov do udobnih natikačev, sproščenih športnih copat in še več - naša ekskluzivna znamka dansko vas opremi za vsako priložnost s popolnimi udobnimi čevlji. Opravite preskusni tek v čevljih dansko - na primer v modelu iz mehkega losovega usnja: Tako se počuti svoboda za vaše noge!

Odkrijte čevlje dansko za ženske
Odkrijte čevlje dansko za moške

Naše posebnosti čevljev dansko:

Čevlji dansko iz losovega usnja

Tisti, ki iščejo čevlje, ki jih lahko nosijo vse leto, naredijo pravilno izbiro s čevlji iz losovega usnja dansko. Losovo usnje je znano po svoji zračnosti in mehki konsistenci, zato je idealno za občutljive noge. Znano je kot ena najmehkejših vrst usnja na svetu in čevlji iz losovega usnja nudijo vašim nogam popolno udobje.

Mokasini dansko

dansko mokasini so ročno šivani, nizki in zelo udobni usnjeni čevlji, ki so najbližje občutku bose noge kot malo kateri drugi čevlji. Posebej izdelani podplati zagotavljajo posebno prožnost in naravno držo telesa. Sprva so jih izdelovali domorodni Američani, zato veljajo za ene najstarejših čevljev na svetu, danes pa so znani kot modni udobni čevlji dansko za ženske in moške.

Klasični podplat dansko

Klasičen podplat dansko obstaja že več kot 30 let. Zakaj je ta podplat tako priljubljen med ženskami in moškimi? Odlikuje ga naravno široko prileganje in spodbuja naravno asimetrično gibanje stopala. Čevlji s klasičnim podplatom dansko niso samo zračni, temveč imajo tudi individualno oblikovane vložke, ki se samooblikujejo po obliki stopala.

Pomen blagovne znamke čevljev dansko

"Danski čevelj" - tako enostavno se lahko prevede ime dansko. Izhaja iz začetkov na Danskem, kjer se je začela zgodba o udobnih in zdravstvenih čevljih z ročno šivanimi mokasinami. Tudi danes še vedno navdušujejo v naši kolekciji pri Peter Wagner udobnih čevljih. Pustite se navdihniti z danskim dizajnom čevljev blagovne znamke dansko in odkrijte ekskluzivne modele naših znamk udobnih čevljev!

Filtriraj izdelke

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh