Podjetje Peter Wagner d.o.o. je podjetje s sedežem v Mariboru, podružnica podjetja Peter Wagner Vertriebsgesellschaft m.b.H, ki se je specializiralo za prodajo udobnih čevljev. Ekskluzivne udobne čevlje ponujamo prek kataloga in spletne strani www.peter-wagner.si. Seveda smo Vam na voljo tudi osebno na naših hišnih sejmih.

Naša ponudba je sestavljena iz kakovostnih modnih čevljev, ki so izdelani v kar najboljši kakovosti po naravnem konceptu v skladu z obliko stopala.

V ponudbo so vključene tri ekskluzivne znamke (HELVESKO, LadySko und dansko), ki odlično povezujejo udobje in privlačen dizajn.

Kronologija 2021

2021 je v zgodovini podjetja Peter Wagner prav posebno leto. Praznujemo namreč kar dva jubileja: pred 40 leti je bilo ustanovljeno podjetje Peter Wagner in pred 30 leti se je preoblikovalo v podjetje, ki je danes poznano pod imenom Peter Wagner Comfortschuhe. V prvih 10 letih so bile na voljo velikosti za velika in majhna stopala, zdaj pa že 30 let prodajamo najbolj udobne čevlje vašega življenja.

Peter Wagner Logo Old
Peter Wagner Logo
Peter Wagner Logo 30 Years
2020

Decembra 2020 se je gospa Margareta z nasmeškom in tudi solzami v očeh zasluženo upokojila. Gospa Wagner je v podjetju delovala točno 30 let in vedno je bila povsem predana svojemu delu. Poleg družine je bilo podjetje Peter Wagner vedno najpomembnejše in to je dokazovala vsak dan. V vsa področja podjetja je vložila veliko ljubezni, predvsem pa je bila središče nabave. Njej se lahko zahvalimo za neštete čudovite udobne čevlje, ki so osrečili že tako veliko strank. Noben model namreč ni postal del kolekcije brez njenega privoljenja. Čeprav ni več aktivna v podjetju, še vedno dejavno podpira mlado generacijo.

Herr und Frau Wagner
2019

Junija 2019 se je ustanovitelj Peter Wagner po okroglih 40 letih posla s čevlji, ki je osrečil nešteto strank, upokojil. A gospod Wagner bo - ne zgolj zaradi imena - vedno del podjetja. Skupaj z ženo Margareto in sodelavci ni postavil le temeljev, temveč tudi vse stebre, opeke in celotno notranjo opremo. Le tako je Peter Wagner Comfortschuhe lahko postalo podjetje, kot ga poznamo danes.

Familie Wagner
2017

Da bi še vedno ostali zvesti svojemu cilju in bi na tehničnem področju sledili novostim, smo leta 2017 izvedli veliko investicij. Oblikovali smo nov sistem branž. Vse smo posvetili hitrosti in varnosti vaših podatkov. Tako smo vam lahko omogočili še hitrejše in lažje naročanje udobnih čevljev. Tudi spletna trgovina je zasijala v novi podobi, da bi vam še polepšali nakupovalno izkušnjo.

Peter Wagner Logo Peter Wagner Logo
2015

Leta 2015 je po 5 letih v podjetju in pridobljeni izobrazbi iz poslovanja v čevljarski industriji Florian Wagner prevzel vodenje podjetja na področju prodaje, informatike in kadrov. Georg Hornegg je s položaja prodajnika napredoval v vodjo podjetja na področju marketinga, sejmov ter slovenskega in češkega trga.

Keitung Peter Wagner
2014

Še večje udobje pri naročanju prek spleta: od konca februarja je na voljo nova spletna trgovina, ki je prijazna uporabnikom in sledi sodobnim smernicam.

Neuer Webshop

Nova spletna trgovina je lepša, večja in lažje dostopna! Naša nova centrala ob izhodu z avtoceste Asten/St. FLorian, Avstrija, Vas bo navdušila. Nova tehnologija in veliko prostora, da lahko še hitreje poskrbimo za želje naših strank. Veselimo se Vašega obiska!

Ausswenwerbung
2008

Od marca 2008 smo prisotni tudi na češkem trgu. Ustanovimo podjetje Peter Wagner s.r.o. v Budweisu. Tudi tu je našim strankam na voljo celotna ponudba.

Peter Wagner Logo CZ
2005

Peter Wagner prestopi meje: V začetku leta 2005 pride do ustanovitve podjetja Peter Wagner d.o.o. v Mariboru. Slovenske stranke z užitkom začnejo nositi naše udobne čevlje, ki jih lahko naročijo na spletu, prek telefona ali po pošti. Ponudba čevljev se še poveča in strankam je na voljo zelo obsežen asortiman čevljev.

Peter Wagner Logo SLO
1998

Peter Wagner se prvič pozicionira kot izključno trgovsko podjetje in z logističnega vidika zamenja lokacijo v Linzu. Hkrati se uvede prodaja velikih in majhnih številk.

Peter Wagner Shop 01
Peter Wagner Shop ß2
1994

Zaradi zvestih kupcev postane sedež podjetja ponovno premajhen - nujna je selitev na bližnjo lokacijo. Nov naslov (Hofgasse 11) je 2. marca 1994 otvorjen skupaj s takratnim županom Dr. Dobuschem.

Peter Wagner Umzug 01
Peter Wagner Umzug 02
Peter Wagner Umzug 03
1993

Da bi tudi osebno dosegli svoje stranke, Peter Wagner od leta 1993 sodeluje tudi na sejmih. Uspeh sledi kmalu! Iz tega se v prihodnjih letih razvijejo hišni sejmi, ki v Avstriji še danes potekajo več kot 30x letno.

Peter Wagner Messe 1995
Peter Wagner Messe 1993
1992

Začetki obsežne prodaje udobnih čevljev z uspešnima lastnima znamkama dansko in HELVESKO v tesnem sodelovanju z izdelovalci v Švici in na Danskem.

dansko Logo Helvesko Logo
1990

Po letih stalne rasti uvedemo nov korak: postanemo gospodarska družba. Žena ustanovitelja, Margarete Wagner, postane solastnica - in prinese svež pogled na dizajn, trend in barve.

Frau Margarete Wagner 1990
1984

Že po treh intenzivnih letih prvoten sedež postane povsem premajhen. Peter Wagner svoj sedež preseli v center mesta Asten, da je tako še bližje strankam.

Eroeffnung Linz 1984
1981

Ustanovitev čevljarske hiše Peter Wagner v Linzu in na Dunaju, Avstrija.

Od takrat pošilja Peter Wagner kataloge na področju Avstrije. Peter Wagner kot specializirana prodaja uspešno orje ledino.

Hernalser Hauptstrasse 1981

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh