Izvirne blagovne znamke udobnih čevljev HELVESKO, dansko in LadySko so v Avstriji na voljo izključno pri Petru Wagnerju. Že več kot 25 let razsodne kupce razvajamo s temi stopalom prijaznimi čevlji, ki temeljijo na našem posebej razvitem naravnem konceptu. Posebej smo ponosni, da so vsi modeli čevljev Petra Wagnerja brez izjeme izdelani v Evropi, predvsem v Švici, Avstriji, na Madžarskem, Češkem in Portugalskem. Tako so prometne poti kratke, kupna moč pa ostaja v naših regijah. Odkrijte najudobnejše čevlje v svojem življenju!

... Naravni dizajn

Lahki in mehki udobni čevlji naše visoko kakovostne blagovne znamke HELVESKO. Narejeni po Peter Wagner naravnem konceptu v najvišji kakovosti: v naravni obliki stopala, narejeni iz naravnih materialov, za naravno gibanje. Odkrijte obutev za vse priložnosti: Pri HELVESKO boste našli modne trende sezone in uživali boste v njihovi udobnosti.


... sanjsko udobni

Sanjski modeli v ženskem stilu! Fini luksuzni modeli Peter Wagner blagovne znamke LadySko so oblikovani povsem po vzoru ženskega stopala. Nežni na občutljivih območjih, na celotni nogi elastični in mehki. Kot luksuzno posebnost imajo LadySko modeli BioFit podplat iz lateksa in prevleko iz usnja. Prestreza trde udarce in s tem razbremeni hrbtenico.


... skandinavski način življenja

... tesna povezanost z naravo in ljubezen do tradicije ter odprtost za nove ideje. Veliko tega je v naši blagovni znamki Dansko (dobesedno danski čevlji). Oblika čevlja je naravna, široka, udobna - svoboda severa! Klasična zunanjost in vrhunska kakovost, klasične čevljarske delavnice. Naredite testno hojo, na primer v modelu izdelanem iz losovega usnja: to je svoboda!

Na vrh