Originalne lastne blagovne znamke HELVESKO, dansko in LadySko so v Sloveniji na voljo izključno pri Peter Wagner udobnih čevljih. Že več kot 30 let razsodne kupce razvajamo s temi stopalom prijaznimi čevlji, ki temeljijo na našem posebej razvitem naravnem konceptu. Posebej smo ponosni, da so vsi modeli čevljev Petra Wagnerja brez izjeme izdelani v Evropi, predvsem v Švici, Avstriji, na Madžarskem, Češkem in Portugalskem. Tako so prometne poti kratke, kupna moč pa ostaja v naših regijah. Odkrijte najudobnejše čevlje v svojem življenju!

Helvesko Logo

... Naravni dizajn

Lahki in mehki udobni čevlji naše visoko kakovostne blagovne znamke HELVESKO. Narejeni po Peter Wagner naravnem konceptu v najvišji kakovosti: v naravni obliki stopala, narejeni iz naravnih materialov, za naravno gibanje. Odkrijte obutev za vse priložnosti: Pri HELVESKO boste našli modne trende sezone in uživali boste v njihovi udobnosti.

Odkrijte čevlje HELVESKO


Ladysko Logo

... sanjsko udobni

Sanjski modeli v ženskem stilu! Fini luksuzni modeli Peter Wagner blagovne znamke LadySko so oblikovani povsem po vzoru ženskega stopala. Nežni na občutljivih območjih, na celotni nogi elastični in mehki. Kot luksuzno posebnost imajo LadySko modeli BioFit podplat iz lateksa in prevleko iz usnja. Prestreza trde udarce in s tem razbremeni hrbtenico.

Odkrijte čevlje LadySko


dansko Logo

... skandinavski način življenja

... tesna povezanost z naravo in ljubezen do tradicije ter odprtost za nove ideje. Veliko tega je v naši blagovni znamki dansko (dobesedno danski čevlji). Oblika čevlja je naravna, široka, udobna - svoboda severa! Klasična zunanjost in vrhunska kakovost, klasične čevljarske delavnice. Naredite testno hojo, na primer v modelu izdelanem iz losovega usnja: to je svoboda!

Odkrijte čevlje dansko

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh