Blagovne znamke

Izvirne blagovne znamke udobnih čevljev HELVESKO, dansko in LadySko so v Avstriji na voljo izključno pri Petru Wagnerju. Že več kot 30 let razsodne kupce razvajamo s temi stopalom prijaznimi čevlji, ki temeljijo na našem posebej razvitem naravnem konceptu. Posebej smo ponosni, da so vsi modeli čevljev Petra Wagnerja brez izjeme izdelani v Evropi, predvsem v Švici, Avstriji, na Madžarskem, Češkem in Portugalskem. Tako so prometne poti kratke, kupna moč pa ostaja v naših regijah. Odkrijte najudobnejše čevlje v svojem življenju!

Helvesko Logo

... Naravni dizajn

Lahki in mehki udobni čevlji naše visoko kakovostne blagovne znamke HELVESKO. Narejeni po Peter Wagner naravnem konceptu v najvišji kakovosti: v naravni obliki stopala, narejeni iz naravnih materialov, za naravno gibanje. Odkrijte obutev za vse priložnosti: Pri HELVESKO boste našli modne trende sezone in uživali boste v njihovi udobnosti.


Ladysko Logo

... sanjsko udobni

Sanjski modeli v ženskem stilu! Fini luksuzni modeli Peter Wagner blagovne znamke LadySko so oblikovani povsem po vzoru ženskega stopala. Nežni na občutljivih območjih, na celotni nogi elastični in mehki. Kot luksuzno posebnost imajo LadySko modeli BioFit podplat iz lateksa in prevleko iz usnja. Prestreza trde udarce in s tem razbremeni hrbtenico.


dansko Logo

... skandinavski način življenja

... tesna povezanost z naravo in ljubezen do tradicije ter odprtost za nove ideje. Veliko tega je v naši blagovni znamki Dansko (dobesedno danski čevlji). Oblika čevlja je naravna, široka, udobna - svoboda severa! Klasična zunanjost in vrhunska kakovost, klasične čevljarske delavnice. Naredite testno hojo, na primer v modelu izdelanem iz losovega usnja: to je svoboda!

Nastavitve piškotkov

Da bi vam zagotovili najboljšo možno storitev, uporabljamo piškotke, za katere je potrebno soglasje. Izbiro lahko kadar koli prilagodite. Nadaljnje informacije o pravni podlagi in vaših pravicah kot posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki, najdete v naši izjavi o varstvu podatkov .

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh