Zdravje stopal

Zdravje stopal

Hallux Valgus pomeni odebeljen členek na prstu na nogi, pri čemer je palec pogosto postavljen postrani - težava, ki je znana predvsem ženskam.


Dejstvo je, da so koničasti čevlji vzrok deformiranih nog. Palec se lahko premakne nad ostale prste ali tudi pod njih. Mokrota in mrzlo vreme v zimskih časih še poveča bolečine.

Pazite, da čevelj ne tišči prstov preveč skupaj! Ergonomični čevlji so le tisti, ki omogočajo, da se prsti v njih normalno premikajo in je lahko palec v iztegnjenem položaju.


Oblika pete, kot bi stopali bosi - Peter Wagner modeli imajo anatomsko obliko stopala. Na vsakem koraku se lahko prsti iztegnejo in razširijo. V zimskem času je pomembno, da neovirana prekrvavitev preprečuje mrzle noge in težave z žilami.

Trn petnice


Ali drugače imenovan "plantarna fasciitis" je okostenelost kite na peti. To je lahko posledica poškodbe ali preobremenitve in povzroča bolečine.

Peter Wagner za te težave nudi posebne vložke, ki enakomerno porazdelijo težo telesa po celotnem stopalu. Pri številnih modelih udobnih čevljev Peter Wagner lahko vložke zamenjate za svoje vložke.


Nastavitve piškotkov

Da bi vam zagotovili najboljšo možno storitev, uporabljamo piškotke, za katere je potrebno soglasje. Izbiro lahko kadar koli prilagodite. Nadaljnje informacije o pravni podlagi in vaših pravicah kot posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki, najdete v naši izjavi o varstvu podatkov .

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh