Vložki za čevlje

(20 Izdelek)
Filtriraj izdelke

Vložki visoke kakovosti v slogu Peter Wagner

Izboljšajte udobje vaših čevljev s Peter Wagner udobnimi vložki za čevlje. Ponujamo vam posebne vložke, ki jih lahko uporabljate tako za vaše Peter Wagner udobne čevlje kot tudi za čevlje drugih blagovnih znamk.

Komfortni vložki za vaše zdravje stopal

Naročite naše visokokakovostne vložke za čevlje, da podprete svoje zdravje stopal. Peter Wagner vložki niso samo udobni, ampak tudi razbremenjujejo vaše sklepe pri vsakem koraku in zagotavljajo suho okolje za vaše noge. Na primer, za težave s petnim trnom ponujamo posebne vložke za pete, ki z blažilno peno pomagajo lajšati vaše bolečine. Naši čevlji in vložki dajejo vašim stopalom potreben prostor in so odlični spremljevalci za vsako priložnost!

Naša raznolika ponudba udobnih vložkov za čevlje

Raznovrstnost posameznih vložkov pri Peter Wagner udobnih čevljih zagotavlja, da vsak najde svoj popoln vložek. Izberite med našimi različnimi materiali: naši vložki iz ovčje volne ustvarjajo prijetno okolje za stopala, koži prijazna bio-cimetova različica nevtralizira vonjave, vložki iz lodna in lahke plute pa blažijo udarce in tako varujejo vaše sklepe. Lahko se odločite za naše antibakterijske usnjene izdelke, ki so opremljeni s filtrom iz aktivnega oglja. Naše raznolike vložke za udobno obutev enostavno naročite kar iz udobja vašega doma preko naše spletne trgovine.

Dodatna praktična oprema

Pri Peter Wagner udobnih čevljih vam poleg visokokakovostnih vložkov ponujamo tudi druge uporabne dodatke, ki bodo idealno dopolnili vaše individualno doživetje ob nošenju čevljev. Pri nas boste našli nogavice za vrhunsko udobje, sredstva za nego čevljev in še veliko več!

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh