Izdelki za nego vaše obutve

(12 Izdelek)
Filtriraj izdelke

Visokokakovostni izdelki za nego obutve od Peter Wagner udobni čevlji

Po tem, ko ste izbrali popolno udobno obutev od Peter Wagner udobnih čevljev in jo pravilno negujete, boste dolgo uživali v svojih najljubših čevljih. Zlasti pri naših usnjenih čevljih je pomembno, da se pravilna nega izvaja skrbno in redno, da ostanejo čevlji mehki in odporni proti vodi. Kupite naše ekskluzivne izdelke za nego obutve Peter Wagner, ki so izdelani v Avstriji, in ohranite sijaj svojega najljubšega para!

Naša ponudba izdelkov za nego obutve

Pri Peter Wagner udobnih čevljev vam ponujamo ustrezne izdelke za nego za vsak material ali izdelavo obutve. Od čistilnih losjonov za odprte čevlje, osvežilcev barv, zaščite pred umazanijo in vlago do večnamenskih čistilnih krtač za trdovratno umazanijo: pri nas boste našli vse potrebne izdelke za nego obutve za vsakodnevno rabo.

Kopita za čevlje ohranjajo obliko

Pri Peter Wagner udobnih čevljih imamo v ponudbi tudi kopito za čevlje iz plute, ki ohranja naravno obliko čevlja, hitro in enakomerno suši usnje ter dodatno prinaša prijeten učinek dezodoranta s sivko. Kot klasično alternativo ponujamo tudi kopito iz neobdelanega lesa Schima, kjer izdolbine v lesu zagotavljajo optimalno cirkulacijo zraka. Še danes se poslovite od nadležnih gub na čevljih in neprijetnih vonjav!

Naročite naše izdelke za nego obutve na spletu

Nakup pri nas naredimo za vas enostaven: Izbran izdelek za nego vaše udobne moške obutve ali udobne ženske obutve preprosto naročite od doma preko naše spletne trgovine. Niste prepričani, katera nega je primerna za vaše čevlje? Ni problema, kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali!

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh