MOŠKI

(182 Izdelek)
Filtriraj izdelke

Nobene gneče in iskanja parkirišča - najudobnejši moški čevlji Peter Wagner na voljo le z enim klikom. Tudi moški radi nakupujejo enostavno! Športni za prosti čas, udobni ko potujete ali klasično elegantni za gledališče in poslovne sestanke. Kakovostni usnjeni čevlji, moški gležnarji, moški sandali, moški natikači, copati, pohodni čevlji in druga moška obutev je sedaj res na dosegu roke.

Preprosto naročite tukaj v naši spletni trgovini in dobili boste najbolj udobne moške čevlje Vašega življenja, dostavljene naravnost do vaših vrat. Kot vedno plačilo po povzetju in možnosti 14-dnevnega vračila.

Samo pri Peter Wagner lahko kupite naše tri ekskluzivne blagovne znamke (HELVESKO, LadySko, Dansko). Prepričani smo, da boste v naši veliki ponudbi naši idealen par čevljev tudi zase!

Vse naše modele odlikuje ortopedska oblika, ki omogoča nogi veliko prostora za naravno gibanje. Mnogi modeli imajo tudi odstranljiv vložek. Posebej pomembno je, da imajo pri naših modelih prsti dovolj prostora za upogibanje in širjenje, kar pomaga pri preprečevanju deformacij in drugih bolezni nog. Najboljši materiali kot so lososovo, telečje, ovčje ali kozje usnje prav tako odločno prispevajo k izredni udobnosti in kakovosti obutve

.

Tudi moški lahko pri Peter Wagner dobite na vse modele 24 mesečno garancijo!

Privoščite sebi in vašim nogam najboljše - najudobnejši čevlji Vašega življenja -Peter Wagner!

Če imate vprašanja o blagovnih znamkah, materiali, ali velikosti pokličete našo telefonsko številko 02 450 21 88.

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Analytics
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh