Moški natikači

(16 Izdelek)
Filtriraj izdelke

Visokokakovostni usnjeni natikači za moške

Izboljšajte občutek hoje s Peter Wagner nedrsečimi podplati: Pri naših udobnih usnjenih natikačih za moške stavimo na najvišje kakovostne materiale in skrbno obdelavo. Seveda vključujejo prepoznavno udobje našega naravnega koncepta. Ne glede na to, ali so zaprti, podloženi, s trakovi ali ježki, bodo vsi moški našli ustrezni model med našimi natikači.

Modni moški natikači z ježkom ali zaponko

Precizno prilagodite svoje nove udobne čevlje vašim stopalom. Mnogi naši moški natikači imajo ježke ali zaponke, ki zagotavljajo varno prileganje tako ozkim, kot tudi širokim stopalom. Za nekatere modele so na voljo tudi podaljški ježkov, ki vam omogočajo še več prilagodljivosti. Če imate občutljiva stopala ali potrebujete posebne čevlje za Hallux Valgus, ima Peter Wagner prave moške natikače za vas: na prizadetih mestih so vdelane posebej omehčane raztezne obloge, ki preprečujejo neprijeten pritisk in drgnjenje.

Udobno in prilagodljivo: Natikači za moške z zamenljivim vložkom

Peter Wagner postavlja vaše zdravje stopal na prvo mesto. Prileganje naših čevljev je edinstveno in podpira zdravo in naravno držo stopal. Naši posebni podplati in vložki so posebej zasnovani za dolgotrajno prijeten občutek nošenja. Če želite uporabljati svoje vložke, to ni noben problem. Pri naših moških natikačih z odstranljivim vložkom lahko le -te hitro in enostavno zamenjate.

Natikači za moške - nakup preko spleta

Odkrijte našo široko ponudbo udobnih čevljev za moške in jih enostavno naročite prek spleta. Se ne morete odločiti med odprtimi ali zaprtimi modeli ali natikači za moške z odstranljivim ali fiksnim vložkom? Z veseljem lahko naročite več parov in jih preizkusite doma. Obdržite svojega favorita in nam preostanek naročila brezplačno pošljite nazaj v roku 14 dni.

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh