Copati

(28 Izdelek)
Filtriraj izdelke

Udobni moški copati za doma

Udobno in funkcionalno: Peter Wagner moški copati za dom predstavljajo popolno združitev udobja in stila. Tudi doma ne izpustite več udobnih čevljev in se preobujte v naše moške copate za dom. Odkrijte naše različne modele blagovnih znamk dansko in HELVESKO ter se veselite prihoda domov.

Modni moški copati za dom iz klobučevine, usnja in drugih materialov

Tako raznoliki kot ljudje, so tudi Peter Wagner moški copati za dom. Ne glede na to, ali so to klasični moški natikači, modni copati ali topli copati iz klobučevine, ponujamo številne barve in modele. Pri tem stavimo na najvišjo kakovost materialov in izjemno skrbno predelavo usnja, volnene klobučevine, volnenega lodna, obojestranske ovčje volne. Tkanine so izjemno mehke in hkrati zagotavljajo odličen oprijem za dolgotrajno prijeten občutek nošenja.

Zdrave noge tudi doma: Peter Wagner moški copati za dom

V podjetju Peter Wagner je vaše zdravje stopal vedno na prvem mestu. Zato naši udobni moški copati za dom ponujajo samo najboljše za vaše noge. Že 30 let naši preverjeni čevlji z naravnim konceptom ponujajo zdravo udobje: mehki, varujejo sklepe, optimalna svoboda za prste in idealno prileganje za ozka do široka stopala so vaša učinkovita preventiva. Tipične težave s stopali, kot so hallux valgus ali trn v peti, pri naših moških copatih iz lodna skoraj nimajo možnosti za nastanek. Pri številnih modelih je vložek zamenljiv, tako da ga lahko enostavno zamenjate z lastnimi vložki. In kaj je najboljše pri vsem tem? Večina naših moških copatov za dom je opremljena s posebnimi podplati, primernimi tudi za nošenje na ulici, tako da jih lahko brez skrbi nosite tudi zunaj.

Moški copati za dom - enostaven spletni nakup

Nove moške copate za dom lahko udobno naročite prek spleta in vaše najljubše modele vam dostavimo naravnost domov. Se ne morete odločiti med široko izbiro? Brez problema lahko naročite več modelov in jih preizkusite. Obdržite svoje najljubše moške copate za dom in nam preostale pare enostavno in brezplačno pošljete nazaj v roku 14 dni.

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh