Moški sandali

(20 Izdelek)
Filtriraj izdelke

Sandali za moške z najboljšo kakovostjo

Poletje je že dovolj vroče in se noge ne smejo nepotrebno potiti. Peter Wagner ima zato v ponudbi širok izbor pasastih sandalov, sandalov s paščki in številne druge moške sandale, da bodo lahko noge na toplejše dni tudi zadihale. Lahki, zračni in udobni - to so Peter Wagner udobni čevlji. Pri nas boste našli športne pohodniške sandale, mehke sandale iz losovega usnja ali klasične sandale za prosti čas.

Peter Wagner usnjeni sandali za moške

Usnje in predelava igrata pomembno vlogo pri kakovosti in trajnosti sandalov. Naša podloga iz usnja je običajno naravno strojena in popolnoma brez škodljivih snovi. Naše usnje naredi moške sandale mehke, a hkrati trpežne in prožne, vendar oblikovno stabilne, kar je še posebej pomembno ob vročih dneh.

Za dodatno higieno nog poleti priporočamo sandale z vložki CLARINO, ALCANTARA ali SILVER POINT. Ti materiali so prijetni na koži, antibakterijski in preprečujejo neprijetne vonjave. Posebnost: Sandali z zamenljivimi vložki. Povezava med zgornjim delom in podplatom vam omogoča, da Peter Wagner visokokakovostne vložke zamenjate z lastnimi.

Sandali za moške po naravnem konceptu

Še posebej pri sandalih skrbimo za dobro počutje, zato so vsi modeli primerni za nošenje na boso nogo. Razlog za to je naravni koncept, po katerem so izdelani naši moški sandali. Ta koncept ima številne prednosti. Po eni strani je vsak korak kot hoja po mehkih gozdnih tleh, po drugi strani pa spodbuja naravne vzorce gibanja stopala, kar vpliva na držo telesa in zdravje stopal.

Tudi moški ne marajo bolečin v stopalih, zato ste pri Peter Wagner na pravem mestu, saj so udobni čevlji naša posebnost in hkrati naša strast. Pri Peter Wagner imamo sandale za moške v različnih izvedbah: sandale s trakovi, sandale za moške z odprtimi prsti ali kapicami za prste, sandale za vsakdan ali športne modele.

Peter Wagner moški sandali so še posebej praktični, saj jih lahko hitro sezujete in spet obujete. Poleg tega niso primerni le za prosti čas, saj jih sodobni moški nosijo za vse vrste dejavnosti. Za piknik z družino, sprehod po parku ali pri ribolovu ob jezeru: s Peter Wagner sandali bodo moški vedno dobro izgledali.

Sandale za moške enostavno naročite na spletu

Peter Wagner sandale lahko enostavno naročite prek spleta. Vašo izbiro vam dostavimo s pomočjo pošte v nekaj delovnih dneh pred vaša vrata. Če niste prepričani glede velikosti čevljev ali svoje širine čevljev, lahko naročite več parov, da boste našli prave moške sandale. Brezplačno vračilo olajša izvedbo vračila. Razveselite sebe in svoja stopala z moškimi sandali Peter Wagner.

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh