Moški pohodni čevlji

(14 Izdelek)
Filtriraj izdelke

Moški pohodni čevlji za doživetja v naravi

Kombinirajte udobje, toplino in modni dizajn s Peter Wagner moškimi pohodnimi čevlji in bodite pripravljeni na svojo naslednjo dogodivščino na prostem. Izkoristite naše čevlje za dolgo hojo, bodisi pri naslednjem pohodu čez zahtevne gorske prelaze ali pri dolgih sprehodih po mestu. Peter Wagner čevlji po naravnem konceptu so zanesljiv sopotnik pri vsakem aktivnem doživetju!

Najvišje udobje z našimi udobnimi moškimi pohodnimi čevlji

Naši čevlji blagovnih znamk HELVESKO in dansko so izdelani tako, da se boste pri vsakem gibu počutili udobno: Na primer FitProfil podplat, eden od številnih posebnih podplatov Peter Wagner udobnih čevljev, ima dodatno globoko profiliranje za oprijem kot profesionalna pnevmatika - tako na terenu, pohodniških poteh kot na mokrih cestah. Podplat je hkrati je blažilen, lahek in prilagodljiv.

Naši moški pohodni čevlji iz usnja za vsako vreme

Naša usnje in predelava ne zagotavljata samo modne zasnove, temveč tudi prepoznavno kakovost Peter Wagner udobnih čevljev. Moški pohodni čevlji iz usnja so vsi vodoodporni in ohranjajo vaše noge tople pri vsaki temperaturi. Vsi pohodni čevlji z membrano Tex so 100 % vodotesni. Nič več ne bo oviralo vašega brezskrbnega doživetja v naravi, ne glede na vreme!

Nakup moških pohodnih čevljev na spletu

Nakup v naši spletni trgovini smo vam olajšali: Naše udobne čevlje za moške lahko enostavno naročite kar od doma, medtem pa odkrijete tudi našo ponudbo praktičnih dodatnih artiklov, s katerimi lahko izpopolnite svoje pohodniško doživetje. Še niste našli svojega favorita? Ni problema! Dovolite, da vam pošljemo več parov, obdržite svojega najljubšega in preostale brezplačno vrnite nazaj k nam.

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh