ŽENSKE

(683 Izdelek)
Filtriraj izdelke

Dokončajte vaš osebni stil z najbolj udobnimi ženskimi čevlji Peter Wagner. Ženski čevlji in druga ženska obutev iz najbolj kakovostnega usnja. Športni za prosti čas, udobni ko potujete ali klasično elegantni za gledališče in poslovne sestanke. čudoviti ženski škornji, čevlji, gležnarji, balerinke, natikači, mokasinke in sandali. Preprosto naročite tukaj v naši spletni trgovini in dobili boste najbolj udobne čevlje Vašega življenja, dostavljena naravnost do vaših vrat. Kot vedno plačilo po povzetju in možnosti 14-dnevnega vračila.

Samo tukaj pri Peter Wagner udobni čevlji lahko kupite naše tri ekskluzivne blagovne znamke (HELVESKO, LadySko, Dansko). Prebrskajte našo spletno trgovino in preglejte našo veliko ponudbo udobnih čevljev.

Vsi naši modni ženski čevlji imajo ortopedsko oblikovan vložek, mnogi imajo odstranljiv vložek. Oblika v skladu s konceptom narave daje prstom dovolj prostora za upogibanje in širjenje, tako je mogoče preprečiti deformacijo ali druge bolezni nog. Zgornji del in obloge so sestavljene le iz najboljših materialov. Samo pri Peter Wagner udobni čevlji dobite ženske čevlje iz posebnega visoko kakovostnega usnja (losovega usnja, telečjega usnja, ovčjega usnja in kozje kože). Tudi ženske lahko pri Peter Wagner dobite na vse modele 24 mesečno garancijo!

Privoščite sebi in vašim nogam najboljše - najudobnejši čevlji Vašega življenja - Peter Wagner!

če imate vprašanja o blagovnih znamkah, materiali, ali velikosti pokličete našo telefonsko številko 02 450 21 88.

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Analytics
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh