Ženski sandali

(105 Izdelek)
Filtriraj izdelke

Udobni Peter Wagner ženski sandali

Lahki in udobni sandali so nujni v toplih poletnih dneh! Lahki kot peresce, zračni in preprosto udobni, to so Peter Wagner sandali. Imamo sandale za vsak videz. Od modernih sandalov in športnih treking sandalov do ženstvenih sandalov za prosti čas s prilagodljivimi paščki. Za vsako žensko imamo pripravljen pravi čevelj.

Sandali z zadrgo, ženski sandali z ježki in še več

Peter Wagner ne ponuja samo sandalov za posebne priložnosti ali za prosti čas, ampak tudi široko paleto barv in modelov v izjemni kakovosti. Ženski sandali so na voljo z ježkom ali kot sandali s paščki in so na voljo v različnih barvah in izvedbah.

Pozorni smo na notranje dele, saj sta usnje in izdelava naša glavna prioriteta. Naše podloženo usnje je običajno rastlinsko strojeno in popolnoma brez škodljivih snovi. Za dodatno higieno nog poleti priporočamo sandale z vložkom CLARINO, ALCANTARA ali SILVER POINT. Te tkanine so prijetne za kožo, delujejo antibakterijsko in zavirajo neprijeten vonj.

Udobni ženski sandali za zdravje vaših nog

Predstavljajte si, da hodite bosi po gozdnih tleh prav takšen je občutek, ko hodite v naših sandalih; ker delamo v skladu z našim naravnim konceptom. Tako Peter Wagner ženski sandali niso le prava paša za oči, temveč poskrbijo tudi za zdravje stopal.

Po dolgem dnevu so lahko vaša stopala otekla in preprosto bi se želeli usesti in dvigniti noge. Bolečine v nogah so z našimi udobnimi ženskimi sandali preteklost, saj boste pri Peter Wagner udobni čevljih našli čevlje za dolgo stanje in hojo. Ne samo, da se izognemo bolečinam v stopalih, ampak tudi preprečimo Hallux Valgus, trn v peti in druge nepravilne položaje stopal ter bolezni stopal.

Kupite ženske sandale preko spleta

Pri Peter Wagner udobnih čevljih lahko preprosto kupite ženske sandale od doma. To vam prihrani pot v trgovino in lahko se udobno usedete ter počakate, da vaši novi ženski sandali prispejo.

Po brezskrbnem pomerjanju doma se lahko odločite, katere pare želite obdržati. Če čevelj ne ustreza pričakovanjem, lahko sandale enostavno in brezplačno pošljete nazaj, da bo vaš nakup čim lažji, prijetnejši in nezapleten.

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh