Balerinke in salonarji za ženske

(39 Izdelek)
Filtriraj izdelke

Salonarji in balerinke zdaj tudi kot udobni čevlji

Če obstaja čevelj, ki ga lahko nosite v vseh letnih časih, za sproščene aktivnosti in k elegantnim večernim oblačilom, potem so to brez dvoma salonarji ali balerinke. Brezčasna klasika se z lahkoto kombinira k vsakemu outfitu in se kot modni dodatek lepo poda vsaki nogi. Se sprašujete, kaj je tako posebnega na balerinkah in ženskih salonarjih znamke Peter Wagner? Zelo enostavno! Pri nas dobite slonarje in balerinke kot udobno obutev. Torej dve muhi na en mah.

Usnjene balerinke so obvezna oprema vsake garderobe

En klasičen model je običajno dovolj, da ste popolno oblečene za vsako priložnost. Toda zakaj bi se odločili za enega, ko je toliko variant? Naj bodo balerinke s pentljo, salonarji z majhno peto, balerinke na ježka ali udobni ravni salonarji v črni barvi pri Peter Wagner boste našli udobne ženske čevlje v vseh oblikah in barvah. Vsem modelom pa je skupno eno - najvišja kakovost in vrhunska izdelava.

Še ena prednost, po kateri izstopajo predvsem usnjene balerinke, je mehko prileganje. Objame obliko vašega stopala in vam daje občutek zračnosti, ki ga zmorejo le bosonogi čevlji. Hoja po oblakih je naš moto!

Oblika z veliko prostora - Peter Wagner udobni ženski salonarji

Pri oblikovanju naših ženskih salonarjev in ženskih balerink smo še posebej pozorni na dovolj prostora za prste na nogah. Kljub temu se mora čevelj dobro prilegati in ne sme drseti s stopala. Zahvaljujoč našim številnim posebnim podplatom naše udobne ženske balerinke spodbujajo zdravo, pokončno držo in naravno gibanje. Zagotavljajo popolno gibanje in upogibanje, zato lahko tudi preprečijo napačne položaje stopal, kot je plosko ali nagnjeno stopalo.

Dodatna prednost: z mnogimi našimi modeli lahko uporabljate tudi lastne ortopedske vložke.

Zagotovljeno najvišje udobje pri nošenju

Veliko različnih modelov balerink in salonarjev nudijo izjemno udobje ob nošenju. Enostavno obuvanje in sezuvanje, ne da bi se morali sklanjati, je le ena od mnogih prednosti, ki jih ponuja ta klasika. Za dodatno podporo in varnost v čevlju poskrbijo balerinke z ježki. Tudi pri salonarjih z majhno peto ostajamo zvesti filozofiji Peter Wagner - z ustrezno višino pete in pravilno izdelavo lahko v tem modelu brez bolečin preživite tudi ves dan.

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh