Plosko stopalo

(283 Izdelek)

Udobna podpora pri ploskem in razširjenem stopalu

Naravna oblika stopala se lahko spremeni zaradi različnih vzrokov. Pri tem lahko igrajo vlogo tako čevlji kot tudi dedna nagnjenost.
Izbira pravih čevljev je pomembna za vaša stopala. Napačna obutev oslabi mišice stopala, ki s pomočjo kit podpirajo lok stopala. Posledica tega je lahko spuščanje dolžinskega loka stopala in pojav sploščenega stopala. Ta položaj nato spodbuja nadaljnje spremembe, kot je na primer plosko stopalo ali razširjeno stopalo. Pri Peter Wagner udobnih čevljih smo specializirani za udobne čevlje, ki podpirajo stopala.

Tako vložki kot tudi podplati modelov Peter Wagner so bili razviti z mislijo za dovolj prostora. Poseben anatomski vložek naših čevljev spodbuja rast mišic in podpira naravno zdravljenje stopala. Nismo razvili le enega samega vložka, temveč več različic, ki upoštevajo vaše osebne potrebe.

Za plosko in razširjeno stopalo ortopedi pogosto priporočajo uporabo ortopedskega vložka za čevlje. Vsi Peter Wagner modeli so opremljeni z anatomsko prilagojenim vložkom za stopalo in omogočajo enostavno zamenjavo z lastnimi vložki.

S tem so Peter Wagner udobni čevlji s specialnimi podplati optimalna opora in preprečujejo nadaljnje spuščanje stopala.
Filtriraj izdelke

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh