Plosko stopalo

(125 Izdelek)

Udobna podpora za ploska ali visoka stopala

Spremembo naravne oblike stopala lahko povzročijo različni razlogi. Na to vplivajo tako čevlji kot tudi dedno pogojeni dejavniki. Prava obutev je za vaša stopala ključnega pomena. Napačna obutev namreč oslabi mišičevje stopala, ki skupaj s kitami vzdržuje stopalni lok. Zaradi tega se lahko vzdolžni stopalni lok spusti in opravka imamo s podrtim stopalnim lokom. Ta položaj vpliva na nadaljnje spremembe, kot sta plosko ali visoko stopalo. Peter Wagner je specializiran za udobne modele čevljev, ki stopalo podpirajo

Tako vložki kot podplati modelov Peter Wagner so bili razviti s ciljem, da stopalu nudijo dovolj prostora. Poseben vložek naših modelov krepi mišičevje in podpira stopalo pri regeneraciji. Nismo razvili samo enega podplata, pač pa več različic, ki upoštevajo vaše individualne potrebe.

Ortopedi tako pri ploskem kot pri visokem stopalu pogosto priporočajo vložke za čevlje. Vsi modeli Peter Wagner imajo anatomsko prilagojen vložek in omogočajo enostavno zamenjavo z lastnim vložkom.

Tako udobni čevlji s posebnimi podplati nudijo optimalno podporo in preprečujejo nadaljnje spuščanje stopalnega loka.

Filtriraj izdelke

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Analytics
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh