Ženski škornji

(10 Izdelek)
Filtriraj izdelke

Topli in elegantni zimski škornji za ženske

V hladni sezoni ne želite in ne smete brez toplih čevljev. Toda videz je še vedno odločilen dejavnik pri izbiri čevljev. S toplimi ženskimi škornji Peter Wagner vam ni več treba izbirati med toplimi nogami in privlačnim videzom z našimi udobnimi ženskimi škornji stil združuje z največjim udobjem pri nošenju.

Udobni ženski škornji za zdrava stopala

Predvsem pozimi obstaja nevarnost, da vam na (poledenelih) spolzkih površinah zdrsne in se s tem poškodujete. Naši nedrseči podplati zagotavljajo pozimi varen videz in trdno podlago. Poleg tega so Peter Wagner topli ženski škornji opremljeni z robustnim TR podplatom (TR je material podplata iz termoplastične gume). Ima profil, ki je odporen na zimo, kar prispeva tudi k varnemu oprijemu.

Ženski škornji z ovčjo kožo

Ženski škornji z ovčjo kožo ponujajo idealno obutev za mrzle in snežene mesece. Skozi gosto podlogo, kot je ovčja koža se ustvari izolacijsko plast zraka v sprednjem in vaša stopala ostanejo lepo na toplem skozi ves dan. Ženski škorenji, podloženi z ovčjo kožo, so idealni za dolge zimske sprehode ali druge zimske avanture. Naši udobni ženski škornji Pinella so še posebej priljubljeni. Sodobno oblikovani škornji omogočajo enostavno obuvanje in sezuvanje, prepričajo s posebno visoko elastičnostjo in imajo tudi Sportstyle podplat, ki olajša gibanje stopala.

Od elegantnega do športnega - izbira je vaša

Naša ponudba toplih ženskih škornjev vključuje moderne in športne modele ter elegantne usnjene modele. Tako lahko ob vsaki priložnosti nosite toplo in zdravo obutev. Luksuzni škornji na vezalke iz napa usnja so prav tako udobni kot naši mokasin škornji za prosti čas. Za to in za vse prihajajoče zime izberite udobne Peter Wagner ženske škorenje, ki vas lahko spremljajo povsod. Naši priljubljeni ženski gležnjarji so idealni tudi za dni, ko ni tako mrzlo.

Zima lahko pride s temi ženskimi škornji, podloženimi z ovčjo kožo

Zaupajte kakovostnim Peter Wagner čevljem in začnite zimo s toplimi in zdravimi nogami. S 24-mesečno garancijo ste na varni strani, če kljub vsej skrbnosti opazite kakršno koli napako pri obdelavi ali materialu lahko z individualnim svetovanjem glede čevljev z našimi strokovnjaki najdete tudi popolno obutev zase.

Odkrijte več udobnih čevljev za ženske

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh