Ženski gležnjarji

(148 Izdelek)
Filtriraj izdelke

Velika izbira ženskih gležnjarjev v črni, rjavi in mnogih drugih barvah

Nekaj je gotovo: nizki škornji ali gležnjarji so prava izbira za ženske v vsakem letnem času, za različne outfite in za najrazličnejše priložnosti. Udobni modeli Peter Wagner čevljev zagotavljajo vso potrebno oporo, naravno gibanje in zdrava stopala. Pozimi, ko ženske pogosto zebe v noge, jim zimski modeli z notranjo podlogo tudi grejejo stopala.

Udobni ženski gležnjarji

Ni nujno, da so ženski gležnjarji neudobni ali škodljivi za vaša stopala. Ker napačni čevlji lahko vodijo do deformacij stopal ali zdravstvenih težav. Zato je udobje pri Peter Wagner udobnih čevljih v središču pozornosti. Ker nas noge lahko nosijo ves dan le, če so zdrave.

Peter Wagner udobni čevlji zagotavljajo dobro izolacijo podplatov. Poleg tega vsi podplati gležnjarjev sledijo doslednemu naravnemu konceptu: mehki, lahki in prožni, z udobno širokim sprednjim delom. To omogoča, da se prsti upognejo, raztegnejo in razširijo kot, da bi bili bosi. To vodi do aktiviranja venske črpalke, ki spodbuja pretok krvi v stopalih in tako ohranja stopala topla.

Za hladnejše letne čase: ženski nizki škornji Peter Wagner

Ko se temperature spustijo in ko listje pada z dreves, gležnjarji Peter Wagner ščitijo vaša stopala pred mrazom in izgledajo šik. Z dodano mehko notranjo podlogo in uporabo posebnega usnja, Peter Wagner gležnjarji veliko bolje izolirajo kot nizki čevlji. Dovolj prostora v sprednjem delu stopala in podloga (ovčje usnje) ustvarjata izolacijsko plast zraka, ki ohranja prste in noge tople.

Bodisi v vsakdanjem življenju, med nakupovanjem, v mestu, v službi ali v pisarni: Peter Wagner udobne čevlje lahko nosite ob vsaki priložnosti.

Ženski gležnjarji za vse sezone za enostavno obuvanje in sezuvanje

Toda Peter Wagner udobni čevlji nimajo le ženskih gležnjarjev za zimo in jesen. Modne ženske razveseljujejo tudi modeli z manj notranje podloge in zamenljivimi vložki. Vremensko odporni gležnjarji se ne prilegajo le v nevihtah, na soncu ali pozimi, ampak v katerem koli letnem času.

Posebna prednost: Peter Wagner ženski gležnjarji se hitro in enostavno obuvajo in sezuvajo, pri nekaterih modelih pa je možno prilagoditi tudi širino čevljev. Od vas je odvisno, ali boste raje obuli modele z zadrgo, vezalkami, zapiranjem na ježka ali nizke škornje. Izbira je velika!

Ženski nizki škornji za maksimalno udobje

Peter Wagner udobni čevlji vse leto razvajajo vaša stopala s svojo čudovito majhno težo, naravnim prileganjem in z veliko svobode gibanja za občutek bosih nog in toplo podlogo iz ovčje kože v modelih za hladne dni. Z našimi vrhunskimi modeli so ženske hladne noge stvar preteklosti, saj so gležnjarji udobno topli vse do konic prstov.

Odkrijte trendovske modele HELVESKO, LadySko in dansko v spletni trgovini!

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh