Udobni čevlji za ženske z zamenljivimi vložki

(681 Izdelek)

Kot strokovnjaki na področju udobnih čevljev vemo: Udobje pri hoji in stanju se začne z izbiro pravih čevljev. Na osnovi tega lahko z dodatnimi vložki dosežemo popolno nastavitev za najvišje udobje nošenja in popoln, individualen občutek gibanja. Udobni vložki za čevlje vam razbremenijo sklepe, zagotavljajo idealno klimo v vašem čevlju in spodbujajo zdravje vaših stopal. Ženski čevlji z zamenljivimi vložki, vam omogočajo optimalno prilagoditev čevlja vašim potrebam.

Filtriraj izdelke

Prilagojeni ženski čevlji z zamenljivim vložkom

Odstranite zamenljiv vložek naših ženskih čevljev in vstavite lastne posebne vložke. Na podlagi našega naravnega koncepta za čevlje, vam ženski čevlji z zamenljivim vložkom dajejo občutek, kot da hodite po mehkih gozdnih tleh. Zaradi potrebne širine in prostora za prste ima stopalo prostor, ki ga potrebuje - tudi pri debelejših vložkih. Hkrati se izognemo tudi drsenju ali izpadanju stopala iz čevlja.

Čeprav je narava naša stopala zasnovala izjemno robustno in so zmožna prenesti velike obremenitve, je pomembno, da jim nudimo najboljšo možno podporo in zdravo okolje. S tem lahko najbolje preprečimo nastanek nepravilnosti stopal, kot sta Hallux Valgus ali petni trn. V čevljih z zamenljivim vložkom najdejo dame z ustrezno vložno podlogo, točno tisto individualno prilagojeno okolje, ki ga potrebujejo za zdrave gibalne vzorce.

Ženski čevlji, primerni za vložke, iz regionalne proizvodnje

Kot vsi čevlji za zdravje stopal Peter Wagner udobnih čevljev, so tudi naši ženski čevlji z zamenljivimi vložki izdelani s posebnim poudarkom na najvišji kakovosti. Iz najboljših materialov, kot so usnje, valjan loden in pluta ter v evropski proizvodnji, nastajajo trajnostni čevlji, ki vam bodo pri vsakem koraku dajali dober občutek - od usnjenih balerink do ženskih škornjev.

Odkrijte modne ženske čevlje z zamenljivimi vložki

V našem velikem asortimanu čevljev z zamenljivimi vložki najdete modne in udobne modele, ki združujejo udobje pri nošenju in estetske zahteve. Od ekstravagantnih do brezčasnih, zračnih do popolnoma zaprtih, bodisi za poletje ali zimo, pri Peter Wagner udobnih čevljih imamo za vsako damo primeren čevelj, kjer lahko dodate zamenljiv vložek ali ustvarite prostor za lastne vložke.

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh