Trn v peti in bolečine v peti: pravi čevlji

(313 Izdelek)

Kaj je trn v peti?

Trn v peti, imenovan tudi "fasciitis plantaris" je kostna izrast na mestu priraščanja tetive na peti. Pogosto nastane zaradi poškodbe ali prekomerne obremenitve stopal ter lahko povzroči bolečine v peti. Peter Wagner udobni čevlji lahko pomagajo preprečiti trn v peti ali bolečine v peti ter spodbujajo zdravje stopal.

Čevlji pri trnu v peti

Bolečine pri trnu v peti so pogosto občutene kot bodičasto pikajoča bolečina, ki se pojavi na spodnji strani pete in pogosto povzroči občutljivost podplata. Prava izbira čevljev in ustreznih vložkov lahko naredi veliko dobrega. Peter Wagner udobni čevlji pri trnu v peti zagotavljajo oprijem in olajšanje zaradi anatomskega vložka in podplatov z močnim blaženjem sunkov. S tem lahko tetivni pritrdilni del postopoma okreva in trn v peti se počasi umakne.

Ustrezni vložki pri trnu v peti

Pri Peter Wagner udobnih čevljih smo za te težave razvili posebne vložke, ki enakomerno razporejajo telesno težo po celotnem stopalu in s tem razbremenijo trn v peti oziroma prizadeto območje. Pri blagem trnu v peti se priporočajo anatomsko oblikovani vložki, na primer vložki Explorer ali danflex-vlozek s kroglasto peto in dodatnim blaženjem na peti. Poleg tega lahko pri mnogih Peter Wagner čevljih zamenjate vložke in uporabite svoje ortopedske vložke. Pri izrazitem trnu pete priporočamo posebno petno posteljo za razbremenitev trna v peti in tetive.

Specialni vložki pri petnem trnu

Naši vložki za trn v peti dopolnjujejo posebej razviti posebni podplati, ki spodbujajo naravno gibanje stopal, enakomerno razporejajo pritisk in blažijo korak. Za stopala s trnom v peti so posebej primerni naslednji podplati z visokim nivojem blaženja: Swing podplat, Soft-Running podplat, Super-Soft podplat in Soft-Move podplat. S pravimi čevlji z naravnim konceptom se trn v peti lahko razbremeni in tako postopoma okreva ali celo umakne.

Za individualne zahteve in vprašanja se obrnite na našo ekipo za svetovanje.


Filtriraj izdelke

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh