Storitve in nasveti

Osebni nasvet pri nakupu čevljev

V podjetju Peter Wagner Udobni čevlji smo ponosni, da smo našim kupcem že desetletja najboljše svetovali pri nakupu čevljev. Kakovost naših čevljev jih že vrsto let spremlja. Pravi čevlji - naj bo to velikost, širina, prileganje ali videz - pomembno prispevajo k dobremu počutju in podpirajo celoten mišično-skeletnega sistema.

Telefonski nasvet pri nakupu čevljev

Telefonski nasvet pri nakupu čevljev Peter Wagner udobni čevlji

Naše osebje vam bo z veseljem svetovalo in si vzelo čas za vas in vaše pomisleke. Zaradi svojih dolgoletnih izkušenj in rednega izobraževanja, poznajo pravi čevelj za vsako priložnost in z veseljem pomagajo pri pravi izbiri. Na vsa vprašanja o barvi, teksturi, negi ali drugih podrobnostih bodo naši operaterji hitro in kompetentno odgovorili.

Naša služba za stranke je na voljo osebno od ponedeljka do četrtka od 8.00 do 18.00 ter v petek od 8.00 do 16.00, na 02 450 21 88. Veselimo se vašega klica!.

Druga storitev je nasvet o negi čevljev . Udobni čevlji Peter Wagner niso izdelek za enkratno uporabo, temveč udobni čevlji, izdelani iz visokokakovostnih materialov za življenje. Na zahtevo vam bomo z veseljem pokazali, kako skrbeti za svoje čevlje, tako da boste v njih lahko dolgo uživali.

Nasveti na naših hišnih sejmih

Hišni sejmi čevljev Peter Wagner udobni čevlji

Redno organiziramo hišne sejme zelo blizu vas. Na kraju lahko preizkusite naše udobne čevlje in se prepričate o kakovosti in storitvah naše hiše. Tu lahko najdete vse trenutne datume in prizorišča .

Pokličete lahko 02 450 21 88 ali rezervirajte željene modele preko spleta.

Garancijske in storitve popravila

Popravilo čevljev Peter Wagner udobni čevlji

Kakovost nam je pomembna. Zato ponujamo dve leti garancije za kakršno koli napakko izdelave ali materialne napake na vseh udobnih čevljih Peter Wagner. Več informacij o garancijah in obravnavi pritožb najdete tukaj .

Vsi naši udobni čevlji so izdelani iz visokokakovostnih materialov in so zato že po naravi trajni. Če bodo vaši najljubši modeli po dolgem času pokazali eno ali dve pomanjkljivosti, jih je v večini primerov mogoče brez težav popraviti. Naš strokovni servis za popravilo podaljša življenjsko dobo čevljev in s tem zmanjša vaš ekološki prispevek.

Za osebni nasvet glede pritožbe ali popravila Naš oddelek za pritožbe je na voljo od ponedeljka do četrtka od 8. do 18. ure ter petek od 8.00 do 16.00 ure, na 02 450 21 88.

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh