Regionalna proizvodnja

Avstrijski čevljar pri delu na lokalno izdelanih čevljih

Regionalna proizvodnja udobnih čevljev

Naši udobni čevlji so zasnovani tako, da ne delajo dobro le vašim stopalom, temveč tudi ljudem, ki sodelujejo v proizvodnji in okolju. Zato smo ponosni, da so vsi naši čevlji proizvedeni trajnostno v Evropi po evropskih standardih glede plačila, delovnih pogojev in varovanja okolja.

Za čevlje uporabljamo samo visokokakovostne in preizkušene materiale. Raje uporabljamo naravne materiale, kot so usnje, loden in pluta. Posebej ponosni smo na certificirano eko usnje proizvajalcev Terracare® in Viviani® . Strojene so s posebno okolju prijaznimi ukrepi, prihajajo iz nadzorovane reje živine in se sortirajo ročno.

Regionalno proizvedeni čevlji ustvarjajo dodano vrednost

Udobni čevlji Peter Wagner so od leta 1981 udobni čevlji najboljše kakovosti. Naše korenine segajo torej daleč nazaj, v čas, ko globalizacija še ni bila običajna. Od takrat naprej neprestano rastemo brez ogrožanja proizvodnje.

Vsi udobni čevlji Peter Wagner so izdelani v EU, večina v Avstriji, Švici, na Madžarskem in v Italiji. Zaradi geografske bližine redno obiskujemo in se osebno prepričamo v kakovostne in okoljske standarde ter delovne pogoje. Trajnostna proizvodnja čevljev je za nas način izkazovanja odgovornosti do prihodnjih generacij.

Ženska v proizvodnji čevljev v tovarni Helvesko v Thunu v Švici
Proizvodnja v tovarni Helvesko v švicarskem Thunu
Poliranje čevljev v tovarni Helvesko v Thunu v Švici

Regionalno proizvedeni čevlji pomenijo krajše transportne poti

Kratke transportne poti pomagajo varovati okolje in zajeziti podnebne spremembe. Zato skrbimo, da so transportne poti od proizvodnje do vas čim krajše in podnebju prijazne.

Akcija sajenja dreves 2022

Potrdilo Akcija sajenja dreves, Drevesa za prihodnost kliknite za povečavo

"Sadimo drevesa za podnebje" - to je bil moto za Dan Zemlje 2022! Skupaj s partnerjem Wald4Leben smo začeli akcijo darovanja dreves. S pomočjo naših strank smo tako posadili 100 dreves in pomembno prispevali k pogozdovanju. Poleg izjemnega pomena gozdov kot proizvajalcev kisika so gozdovi pomembni predvsem zaradi shranjevanja CO2, ki ga želimo izkoristiti za ohranitev lokalnih gozdov in narediti naš habitat bolj CO2 nevtralen - zaradi okolja.

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh