Ženski pohodniški čevlji

(22 Izdelek)
Filtriraj izdelke

Z udobnimi ženskimi pohodnimi čevlji na nova odkritja

Naj gre za ture po skalnatih gorah ali lagodne sprehode po mestu: s Peter Wagner ženskimi pohodniškimi čevlji postane tudi najzahtevnejša pot lahka. Naši vsestranski modeli ne zagotavljajo le elegantnega videza, temveč omogočajo tudi brezskrbna odkrivanja na prostem. Udobni čevlji so naša posebnost in zagotavljajo popolne aktivne dni!

Ženski pohodni čevlji z garancijo udobja

Naši udobni ženski pohodni čevlji so na voljo odvisno od individualnih potreb z različnimi podplati in so popolnoma opremljeni za vaše udobje. Na primer, modeli z dinamičnim Adventure podplat poskrbijo, da se boste želeli podati na pustolovščine: izrazit profil ponuja dobro podporo na kamnitem in mokrem terenu, saj je podplat zelo prožen, nedrseč in stabilen. Podplat za bosa stopala, odporen proti obrabi, dopolnjuje mehka blažilna plast. Zahvaljujoč tej fleksibilnosti in lahkotnosti vam naš čevlji z naravnim konceptom z avanturističnimi podplati omogočajo tudi udobno hojo po asfaltnih poteh.

Peter Wagner topli ženski pohodni čevlji kljubujejo vsakemu vremenu

Uživajte v naravi tudi v deževnem ali mrzlem vremenu - topli Peter Wagner pohodni čevlji za ženske so izdelani iz vremensko odpornega usnja, ki ohranja vaše noge tople v vsakem vremenu. Zaščitna obloga okoli gležnjev nudi na eni strani varnost za sklepe, na drugi strani pa zaščito pred mokrim in hladnim vremenom, npr. ponujamo popolno kombinacijo udobja, odpornosti proti vremenskim vplivom in zaščite za vašo aktivno izkušnjo - z našimi čevlji proizvajalcev HELVESKO in LadySko.

Kupite ženske pohodne čevlje preko spleta

Uporabite našo spletno trgovino za priročno nakupovanje čevljev ali naročilo praktičnih dodatni artikli za čevlje kar od doma. Niste prepričani, katera oblika ali velikost je prava za vas? Preizkusite različne modele in obdržite svoje najljubše. Preostale nam lahko enostavno vrnete brez stroškov!

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh