Kladivasti prsti

(198 Izdelek)

Pravilna pomoč pri kladivastih prstih

Pojavljajoča se ali že obstoječa deformacija stopala lahko oteži izbiro optimalnih čevljev. To velja še posebej pri kladivastih prstih, saj je srednji sklep prsta močno obrnjen navzgor. To pomeni, da je konica prsta usmerjena proti tlom in je srednji sklep občutljiv za bolečine. Nošenje preozkih čevljev lahko tudi kratek sprehod spremeni v trpljenje. Peter Wagner udobni čevlji so odlična izbira za kladivaste prste in ponujajo opazno olajšanje.

Pri Peter Wagner modelih ni preozkih čevljev. Sprednji del čevlja je namerno širši in višji, kar prstom omogoča potrebno svobodo. Višina prstnega prostora je pri tem še posebej pomembna. Pri kladivastih pristih lahko sicer pride do žuljev in bolečin. Občutljivim prstom pomagamo z ortopedsko oblikovanimi posebnimi vložki. S tem nežno spodbujamo naravno gibanje prstov.

Posebne podplate, razvite po našem konceptu naravne hoje, podpirajo učinek vložkov. Prilagojeni so širšemu in višjemu sprednjemu delu stopala ter spodbujajo naravno gibanje pri hoji. To vodi k razbremenitvi stopal in spodbuja naravni položaj prstov.

Filtriraj izdelke

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh