Kladivasti prsti

(132 Izdelek)

Prava pomoč pri kladivastih prstih

Pojavljajoča se ali obstoječa deformacija stopala lahko oteži izbiro optimalne obutve. Pri kladivastih prstih še posebej, saj je v tem primeru sredinski sklep prsta upognjen močno navzgor. Tako je končni členek zvit proti tlom, sredinski sklep pa dovzeten za bolečine. Če nosite preozke čevlje, lahko tudi kratek sprehod postane muka. Udobni čevlji Peter Wagner so izjemno primerni za kladivaste prste, saj jih občutno razbremenijo.

Peter Wagner med svojimi modeli preozkih čevljev nima. Sprednji del čevlja je namerno oblikovan širše in višje, da prstom zagotovi potrebno svobodo. Višina prstnega predela je pri tem še posebej pomembna, sicer lahko na kladivastih prstih nastanejo žulji ali pričnejo prsti boleti. Občutljivi prsti pri nas dobijo oporo s posebnimi, ortopedsko oblikovanimi vložki. Tako nežno vzpodbujamo naraven potek gibanja prstov.

Naši skladno z naravo oblikovani posebni podplati podpirajo delovanje vložkov. Prilagojeni so širšemu in višjemu sprednjemu predelu čevlja in vzpodbujajo naravno gibanje stopala pri hoji. Posledično razbremenite svoja stopala in olajšate naravno postavitev nožnih prstov.

Filtriraj izdelke

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh