Ženski natikači

(68 Izdelek)
Filtriraj izdelke

Modni ženski natikači z trakci ali nizko peto

Od ženskih natikačev z ježki do toplih cokel prevlečenih s klobučevino do ženskih natikačev z igrivimi trakovi: Peter Wagner ima idealne udobne čevlje, ki jih lahko obujete. V naši široki ponudbi boste zagotovo našli pravi model v vaši najljubši barvi in dizajnu seveda vključno z nepogrešljivim občutkom udobne hoje.

Najboljše usnje za naše ženske natikače

Pri izdelavi ženskih natikačev se zanašamo na visoko kakovost. Materiali in skrbna obdelava usnja, klobučevine, itd. Začutili boste ta standard kakovosti. Za občutljivo kožo in stopala, ki jih pesti Hallux Valgus, ponujamo tudi posebej mehke ženske natikače z ježki in brez njih: na prizadetih mestih so vgrajeni raztegljivi vstavki, tako da lahko brezskrbno preživljate vsakdanje življenje. Ne glede na to, ali so elegantni ženski natikači s paščki ali nizko udobno peto: vse naše čevlje združuje moden dizajn, najboljša kakovost in največje udobje.

Praktični in udobni: ženski natikači z ježkom

Naši ženski natikači z ježkom so posebej praktični in udobni, zlasti za široka stopala. Širina se lahko enostavno prilagodi, tako da čevlji dajejo vašim stopalom potrebno svobodo in hkrati varen oprijem. Pri nekaterih modelih so na voljo podaljški z ježki, ki vam dajejo še večjo prilagodljivost. Bi radi uporabljali lastne udobne vložke za čevlje? To ni težava pri udobnih ženskih čevljih Peter Wagner, saj je mogoče vložke v mnogih ženskih natikačih hitro in enostavno zamenjati.

Kupite natikače preko spleta

Prebrskajte po naši spletni trgovini iz udobja svojega doma in spoznajte našo široko ponudbo in naravni koncept čevljev. Ste se že odločili za toplo podložen model s traki ali za ženske natikače iz usnja? Naročite svoj najljubši par preko spleta in poslali vam jih bomo neposredno na vaš dom. Če si premislite in raje kupite druge ženske natikače, lahko naročene natikače brezplačno vrnete.

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh