Moški čevlji za široka stopala

(11 Izdelek)

Široki čevlji za moške od Peter Wagner udobnih čevljev obljubljajo visoko udobje pri nošenju in hkrati zagotavljajo modni videz. Brez stiskanja, brez utesnjevanja, brez bolečin - čista radost pri gibanju. Čevlji za posebne priložnosti ali zvest spremljevalec za vsak dan: Udobni moški čevlji za široka stopala prepričajo ob vsaki priložnosti.

Filtriraj izdelke

Za maksimalno udobje: Široki čevlji za moške

Za mnoge moške so potrebni široki čevlji, da udobje pri hoji ostane na visoki ravni. Z uporabo mehkih materialov in kakovostne izdelave naši široki in ekstra široki moški čevlji za zdravje stopal zagotavljajo najvišjo stopnjo udobja pri nošenju in odsotnost bolečin. To jih naredi idealne čevlje za dolgo hojo in stanje.

To omogoča naš naravni koncept. Medtem ko slabo prilegajoči se, pretesni ali preveliki čevlji lahko prispevajo k razvoju bolezni stopal, kot so Hallux valgus, kladivasti prsti ali petni trn, naravni koncept zagotavlja osnovo čevljem za dolgoročno zdravje stopal. V širokih in ekstra širokih moških čevljih imajo široka stopala dovolj prostora za naravno obliko stopala in posledično tudi za naravne gibalne procese ter upogibalne in udarne reflekse.

Kaj so posebnosti pri čevljih za široka moška stopala?

Zaradi posebnih podplatov čevljev Peter Wagner udobnih čevljev, so naši udobni čevlji za moške zelo lahki. Telo ostaja v svoji naravni drži, hrbtenica je razbremenjena. Naš izbor kakovostnih materialov, kot so različne vrste naravnega usnja in valjan loden, zagotavljajo zdravo in uravnoteženo klimo za stopala. Tako se lahko lahkotno in dinamično premikate skozi vse življenjske situacije.

Ekskluzivne znamke dansko in HELVESKO predstavljajo najvišjo kakovost, privlačno oblikovanje in dolgoročno investicijo v zdravje vašega gibalnega sistema in v brezskrbno gibanje.

Široke čevlje za moške kupite na spletu

Pri Peter Wagner udobnih čevljih odkrite super široke moške čevlje za zdravje stopal in enostavno ter varno naročite čevlje po vaši izbiri na spletu. Če se model popolnoma ne prilega ali ne ustreza vašim pričakovanjem v celoti, lahko izdelek brezplačno vrnete. Si želite osebnega svetovanja? Potem obiščite enega od naših hišnih sejmov ali se za telefonsko svetovanje obrnite na našo službo za stranke.

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh