Nepremočljivi čevlji

(27 Izdelek)

Udobje v vsakem vremenu z vodoodpornimi čevlji

Peter Wagner vodooporni čevlji vas ščitijo v vseh vremenskih razmerah. Ne glede na sneg ali dež, vaša stopala bodo zagotovo ostala suha. Pri Peter Wagner imamo elegantne modele za delo, družbene dogodke, pa tudi za aktivnosti na prostem.

Impregnirano usnje in tanka Tex-membrana med zgornjim usnjem in podlogo zagotavljata, da voda ne more prodreti v naše vodooporne čevlje. Tex-membrana je skrbno zatesnjena na vseh šivih, kar omogoča čevlju dihanje ter odvajanje vlage navzven, vendar ne prepušča vode navznoter.

V spodnjem izboru bodo tako ženske kot moški zagotovo našli prave trpežne in vodoodporne čevlje za vsako priložnost.

Filtriraj izdelke

Vodoodporni čevlji za vsako vremensko nevšečnost

Še posebej pomembni za vodoodporne čevlje so nedrseči posebni podplati in izrazit profil za več oprijema na mokri podlagi. Za sneg in led ponujamo posebej razvite podplate z visoko vsebnostjo gume ali celo z izvlečnimi derezami za ledene površine. Tako vam ne bo treba ostajati doma niti ob deževnih dneh.

Udobni čevlji za deževno vreme

Vsi vodoodporni čevlji so oblikovani po našem naravnem konceptu in tako ponujajo znano in nepremagljivo udobje. Tudi velikost čevljev in prileganje sta ključna za udobno obutev. Zato imamo v ponudbi velik izbor različnih velikosti in širin čevljev, da najdete pravi čevelj tudi za vas. Za še več individualnosti je pri mnogih modelih možna menjava vložkov.Večina vodoodpornih čevljev je opremljena z vezalkami. S temi lahko modele individualno prilagodite svojemu stopalu za popoln oprijem. Dobro zavezani čevlji tako dežju ne dopuščajo več možnosti za vdor v notranjost.

Vodoodporni čevlji za ženske in moške

Peter Wagner ima v ponudbi vodoodporne čevlje za ženske in moške, ki so trpežno izdelani in vizualno privlačni, zato ustrezajo vsakemu življenjskemu slogu. Za izbiro pravih Peter Wagner čevljev je ključna tudi dejavnost. Za športne aktivnosti se priporoča trden športni čevelj ali pohodni čevelj. Za sprehode po mestu ali naravi pa so nizki čevlji dovolj za vse letne čase. V najgloblji zimi pa visoki modeli zagotavljajo največjo zaščito pred mrazom in vlago.

Vodoodporni čevlji za popoln oprijem in varno hojo

Pri Peter Wagner udobnih čevljih boste našli široko izbiro vodoodpornih čevljev za ženske in moške, ki zagotavljajo dober oprijem in varno hojo.

Odkrijte raznolikost obutve Peter Wagner za ženske in moške zdaj!

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh