Trn v peti bolečine v peti

(227 Izdelek)

Ustrezni čevlji v primeru trna petnice

Bolečine v peti občutite kot zbadanje nekakšnega trna in so posledica občutljivih podplatov. Toda pogosto gre pri tem za tako imenovan trn petnice. Trn petnice, tudi Fasciitis plantaris, je kostna tvorba pod narastiščem tetive na peti. Ta lahko nastane zaradi poškodbe ali prekomerne obremenitve in lahko povzroča bolečino.

Bolečina se pri tem pojavlja na spodnji strani pete in često povzroča preobčutljiv podplat. Izbira ustrezne obutve lahko na to vpliva izrazito pozitivno. Naši udobni čevlji Peter Wagner nudijo s svojo posebno sestavo ustrezen terapevtski pristop.

Peter Wagner je posebej za te težave razvil vložke BioFit, ki enakomerno porazdelijo telesno težo po stopalu in tako razbremenijo prizadeto mesto trna petnice. Poleg tega lahko pri številnih udobnih čevljih Peter Wagner vložke zamenjate in uporabite lastne ortopedske vložke.

Naše vložke BioFit dopolnjujejo lastno razviti posebni podplati, ki vzpodbujajo naraven potek gibanja stopala. Za stopala s trnom petnice je še posebej primeren Swing podplat, ki smo ga razvili sami.

Filtriraj izdelke

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh