Ženski čevlji za široka stopala

(32 Izdelek)

Prav za ženske s širokimi stopali je iskanje ustreznih čevljev pogosto posebej težavno. Mnogi čevlji utesnjujejo in pritiskajo. Pri Peter Wagner udobnih čevljih že več kot 30 let prodajamo modne ženske čevlje z zadostno širino za udobno stanje in hojo tudi pri širši obliki stopala.

Filtriraj izdelke

Udobni & široki čevlji za ženske

Zaradi svoje široke zasnove, mehkega materiala in podplata imajo stopalo in prsti v kakovostnih ženskih čevljih za široka stopala dovolj prostora, da lahko pri vsakem koraku izvedejo naravno gibanje. Podprti so razprširilni, upogibalni in blažilni refleksi, da stopalo najde dovolj opore za varno hojo. Na podlagi našega naravnega koncepta razvijamo ženske čevlje za široka stopala, ki lahko poskrbijo za zdrav gibalni sistem in vam dajo prijeten občutek, kot bi hodili po mehkih gozdnih tleh.

Izbrane čevlje znamk HELVESKO in LadySko s širokim podplatom najdete v naši spletni trgovini v najrazličnejših barvah in izvedbah. Od zračnih ženskih sandal in trendovskih usnjenih balerink do udobnih ženskih gležnjarjev in škornjev za zimo in prehodno obdobje. Pri Peter Wagner udobnih čevljih je na voljo za vsako priložnost in namen pravi ženski čevelj za široka stopala. Doživite udobje brez pritiskov in bolečin.

Super široki ženski čevlji za nakup na spletu

Pri Peter Wagner udobnih čevljih boste našli veliko izbiro udobnih čevljev za ženske s širokimi stopali. Bosonogi čevlji vašemu stopalu nudijo dovolj prostora in naravno gibanje. Kupite svoje nove široke ženske čevlje varno in brez zapletov na spletu ali se osebno posvetujte po telefonu ali na enem od naših hišnih sejmov. Če naročeni čevlji na spletu vendarle ne ustrezajo ali ne izpolnjujejo vaših želja, jih lahko enostavno in brezplačno vrnete.

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh