Moški čevlji z zamenljivimi vložki

(183 Izdelek)

Naši čevlji z zamenljivim vložkom, moškim omogočajo dostop do novega, udobnega občutka pri hoji in stanju. Zahvaljujoč zadostni širini čevljev in mehkim materialom, Peter Wagner udobni čevlji za zdravje vsakemu stopalu nudijo prostor, ki ga potrebuje. Po zaslugi udobnih zamenljivih vložkov se moški čevelj lahko prilagodi individualnim zahtevam uporabnika. Zamenljiv vložek v naših moških čevljih med drugim zagotavlja, da ima stopalo še vedno dovolj prostora tudi ob uporabi lastnih vložkov za čevlje.

Filtriraj izdelke

Zdrava stopala z moškimi čevlji za zamenljive vložke

Nositi čevlje ves dan in biti ure in ure na nogah lahko s časom precej obremeni stopala. Če ob tem nosimo še slabo obutev pa lahko to prispeva k nastanku resnih težav s stopali - Hallux Valgus in petni trn sta samo dva primera. Poleg tega se težave s stopali nadaljujejo po celotnem gibalnem sistemu našega telesa in lahko privedejo do bolečin v hrbtu in glavobolov.

Z individualno prilagojenimi vložki se razbremenijo sklepi in v moških čevljih z zamenljivim vložkom od Peter Wagner udobnih čevljev stopala dobijo prostor, ki ga potrebujejo za naravne gibalne vzorce.

Naravno udobje

Za zelo tanke vložke je tudi v marsikaterem čevlju s fiksnim vložkom dovolj prostora. Pri debelejših vložkih pa je potreben moški čevelj z zamenljivim vložkom. Kajti samo tako stopalo ni stisnjeno in ima v vse smeri dovolj prostora za naravne razpršitvene, ukrivljene in odbijajoče reflekse prstov.

Moški čevlji primerni za zamenljive vložke

Od udobnih moških natikačev do elegantnih čevljev ter športnih modelov do pohodnih čevljev, pri nas dobite moške čevlje z primerne za zamenljive vložke iz visokokakovostne, evropske proizvodnje. Pri tem uporabljamo samo najboljše materiale, kot so usnje, loden in valjan loden, da lahko našim strankam ponudimo trajnostne čevlje, ki zagotavljajo udobje pri nošenju skozi leta. Konec koncev naj bi bil nakup moškega čevlja z zamenljivim vložkom donosna investicija v dolgotrajno zdravje stopal.

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh