Majhne velikosti

(108 Izdelek)

Manjše velikosti klasičnih, elegantnih, ležernih ali športnih moških čevljev

Udobni čevlji Peter Wagner nudijo veliko izbiro udobnih in kakovostnih čevljev za moške z majhnimi stopali: velikosti 36, 37, 38 ali večje. Če iščete obutev za poletje, službo, k obleki, prosti čas ali šport, hišne copate ali mokasine, najdete v naši trgovini široko paleto majhnih moških čevljev enkratne kakovosti v različnih modnih videzih. Kakovostni čevlji iz usnja znamk dansko in Helvesko, ekskluzivno na voljo v Sloveniji, povezujejo ergonomijo, udobje in videz.

Vsi modeli udobnih čevljev Peter Wagner so izdelani iz pravega usnja in imajo posebej ergonomsko oblikovane podplate za mehko stopanje. Oblikovani so skladno z našim enkratnim konceptom narave in nudijo dodaten prostor vašim prstom. Manjše velikosti moških čevljev, ki so na voljo v naši trgovini, so zato povsem primerne za moške z določenimi težavami s stopali in nožnimi prsti.

Naši majhni moški čevlji so zasnovani z najvišjo čevljarsko kakovostjo. Ponudba udobnih čevljev Peter Wagner obsega čevlje z vezalkami, čevlje na ježka in klasične natikače. Za še več udobja so nekatere manjše velikosti moških čevljev na voljo z vložki, ki jih lahko zamenjate.

Filtriraj izdelke

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh