Majhne velikosti

(58 Izdelek)

Ženski čevlji v manjših velikostih - klasični, elegantni, sproščeni ali športni

Peter Wagner udobni čevlji ponujajo veliko izbiro udobnih in visoko kakovostnih čevljev za ženske z majhnimi stopali, od velikosti 35, 36 in 37. Ali iščete poletne čevlje, poslovne čevlje, športne modele, natikače ali copate: V naši spletni trgovini boste našli široko paleto majhnih ženskih čevljev edinstvene kakovosti in različnih elegantnih dizajnov. Kakovostni čevlji iz usnja so ekskluzivno na voljo v Sloveniji, pod blagovnimi znamkami LadySko, dansko und HELVESKO združujejo elemente ergonomije in udobja z estetiko.

Vsi modeli, ki so na voljo pri Peter Wagner udobnih čevljih, so izdelani iz pravega usnja in imajo posebne ergonomsko oblikovane mehke podplate. Oblikovani so po našem edinstvenem naravnem konceptu in nudijo dodaten prostor za prste.

Naši majhni ženski čevlji so zasnovani z najvišjo čevljarsko kakovostjo. Ponudba Peter Wagner udobnih čevljev vključuje čevlje na vezalke, čevlje z ježkom in klasične natikače. Nekateri od naših čevljev za majhna stopala imajo zamenljive vložke za še večje udobje.

Filtriraj izdelke

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh