Velike velikosti

(213 Izdelek)

Ženski čevlji v večjih velikostih - od športno-sproščenih do klasično-elegantnih

Pri Peter Wagner udobnih čevljih najdete ženske čevlje večjih velikosti 42, 43 in večje, za vsako priložnost: Ponudba sega od modnih športnih in čevljev za prosti čas, do poslovnih čevljev, sandalov in copat. Vsi Peter Wagner udobni čevlji, ki so na voljo v naši trgovini, so izdelani iz kakovostnega usnja, filca, valjanega lodna ali tekstila in se odlikujejo po klasičnih in elegantnih dizajnih, udobju in prileganju stopala.

Mnogi naši večji ženski čevlji so na voljo v več barvah. Poleg klasičnih čevljev na vezalke, pri Peter Wagner udobnih čevljih najdete tudi čevlje na ježka ali mokasinke. Čevlji v velikih velikostih za ženske ekskluzivnih znamk LadySko, dansko und HELVESKO, ki so na voljo na naših hišnih sejmih in v spletni trgovini, so izdelani po naravnem konceptu, ugodnem za stopala in v najvišji čevljarski kakovosti.

Vsi ženski čevlji v velikih velikostih imajo ergonomsko oblikovane podplate in nudijo dodaten prostor za prste. Zato so še posebej primerni za ženske z različnimi težavami s stopali. Za še večje udobje in individualnost so na voljo številni čevlji z zamenljivim vložkom. Naši veliki ženski čevlji, so na voljo v več velikostih do vključno velikosti 43. Poleg tega ponujamo tudi nekaj uniseks modelov do velikosti 48.

Filtriraj izdelke

Veliki ženski čevlji: modni & udobni

Za ženske je izbira večjih velikosti pogosto težavna. Pri Peter Wagner udobnih čevljih ponujamo široko izbiro sodobnih ženskih čevljev v velikih velikostih do 43, kot tudi nekaj uniseks modelov do velikosti 48, da ženske pri čevljih velikih velikostih ne bi potrebovale sklepati kompromisov glede kakovosti in udobja pri nošenju. Naši udobni čevlji zagotavljajo, da ima stopalo dovolj prostora za naravno gibanje in da se dolgoročno spodbuja zdravje stopal. Mehki materiali, kot so naravno usnje in filc, dajejo celo najobčutljivejšim stopalom prijeten občutek. Brez stiskanja, ščipanja ali drgnjenja. Naravno prileganje nudi prostor in stabilnost hkrati. Tako je hoja in stanje udobno in varno.

Veliki čevlji za ženske v spletni trgovini

Odkrijte našo raznoliko ponudbo ženskih čevljev v velikih velikostih in si varno in udobno naročite svoj željeni model neposredno domov. Če čevelj ne ustreza vašim pričakovanjem, ga lahko v roku 14 dni brezplačno vrnete. Samo čevelj, ki se dobro prilega, je čevelj, ki prinaša veselje.

Za osebno svetovanje nas lahko pokličete tudi na 02 45 02 188. Odgovorili vam bomo na vaša vprašanja o velikostih in prileganju čevljev, blagovnih znamkah, o našem naravnem konceptu čevljev in še mnogo več.

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh