Superge za ženske

(109 Izdelek)
Filtriraj izdelke

Najudobnejše ženske superge za dneve polne gibanja

Delo in prosti čas lahko zahtevata veliko od nas in naših stopal. Za uspešen dan poln aktivnosti pogosto ni dovolj zgolj telesna pripravljenost. Tudi naši čevlji morajo biti pripravljeni na naše podvige.

Točno takšne čevlje dobite z udobnimi čevlji znamke Peter Wagner: Verjetno najbolj udobne superge za ženske združujejo visoko kakovost in moden dizajn z našim edinstvenim naravnim konceptom!

Gibanje kot da bi hodili bosi - naše superge za ženske

Uživajte v neomejenem, nemotečem gibanju tudi ob najdaljših dneh. Naše udobne ženske superge omogočajo naraven potek gibanja. S pomočjo naših različnih posebnih podplatov se vaša stopala lahko naravno gibljejo. Superge za ženske za zdravje stopal, vam prav tako zagotavljajo idealno oporo in pomagajo preprečiti zvijanje stopal.

Zakaj je dober vložek pri ženskih supergah tako pomembno

Dober vložek mora izpolnjevati štiri bistvene stvari: biti mora mehak, lahek, elastičen in imeti mora udoben širok prednji del. Dober vložek naših ženskih superg omogoča vašemu stopalu prostor za naravne gibe od prstov do pete, prsti pa se lahko krčijo in širijo brez omejitev ali pritiska. Za popolno, individualno gibanje imate pri posebej označenih modelih superg možnost uporabe posebnih udobnih podplatov oziroma ortopedskih vložkov.

Ženske superge: Bosonogi čevlji za za vse vremenske razmere

Z našimi vremensko odpornimi, naravnimi, visokokakovostnimi materiali - od usnja do tekstila - bo vaš dan uspešen v vsakem vremenu. Super udobne ženske superge znamke Peter Wagner so lahke in prilagodljive ter zagotavljajo prijetno, uravnoteženo in zdravo klimo za vaša stopala. Poleg tega morajo biti naše udobne superge ne le modni, temveč morajo biti tudi skrbno izdelani, da ustrezajo različnim vremenskim razmeram. Ponosni smo tudi, da so vsi naši modeli proizvedeni v Evropi v skladu z evropskimi standardi glede plačila, delovnih pogojev in varstva okolja.

Dodatki za vaše najbolj udobne superge

Ponujamo vam praktične dodatke za čevlje, s katerimi lahko še izboljšate svojo aktivno izkušnjo. Povečajte udobje z našimi visokokakovostnimi nogavicami ter posebnimi udobnimi vložki, uporabite naša sredstva za nego čevljev za čiščenje in zaščito vaših novih najljubših superg ali pa prebrskajte našo raznoliko ponudbo praktičnih dodatkov za čevlje. Naše zelo udobne ženske superge in ustrezne dodatke lahko brezskrbno naročite v naši spletni trgovini iz udobja svojega doma!

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh