Dodatki

(13 Izdelek)
Filtriraj izdelke

Uporabni dodatki za vaše udobje

Od koristnih dodatkov za vaše čevlje, praktičnih pokrival za glavo do modnih dodatkov iz usnja ali ovčje volne in še več: med dodatnimi izdelki Peter Wagner se najde kaj primernega za vsak okus in potrebo. Tako boste odlično opremljeni za svoj naslednji izlet ali potovanje.

Naša ponudba dodatkov za vaše čevlje

Dajte si vsakodnevno podporo z našimi dodatki za čevlje: naši podaljški s klopčičem za vsak čevelj po naravnem koceptu s trakom na ježka vam omogočajo več prostora pri nartu ali prstih in s tem izboljšajo vaše udobje pri nošenju. Yeti snežna veriga vas ščiti pred nepričakovanimi nesrečami na spolzkih površinah med vašimi aktivnostmi - primerna je za vsako velikost čevljev.

Naši dodatki dopolnjujejo vašo novo opravo

Potrebujete še primerno oblačilo za svoj najljubši čevelj? Naši izdelki pri Peter Wagner udobnih čevljih niso le modni, ampak vas tudi zaščitijo med vašo izkušnjo na prostem. Na primer, naročite našo šilt kapo s Sympatex tehnologijo, ki je odporna proti vetru in vodi, ali pa ledvični pas, ki ščiti vaše ledvice pred prehladom. Odkrijte ponudbo elegantnih kap, torbic in še več pri Peter Wagner udobnih čečvjih!

Naročite v naši spletni trgovini s čevlji

Olajšamo nakup: enostavno naročite naše dodatke za čevlje iz HELVESKO, dansko in LadySko ter druge dodatke v naši spletni trgovini. Izdelki bodo dostavljeni k vam domov in jih lahko brezplačno vrnete, če si premislite!

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh