Ste navdušeni nad našimi čevlji in našimi storitvami? Potem nas priporočite ostalim. Za vsako pridobljeno novo stranko boste nagrajeni. Izpolnite spodnji obrazec, najbolje skupaj z novo pridobljeno stranko. Hvala za zaupanje!

Priporočilo se obrestuje!

Stara stranka

Nova stranka

Nagrada 1 30 € JUBILEJNI VREDNOSTNI BON

30 € JUBILEJNI VREDNOSTNI BON

Jubilejni vrednostni bon v višini 30 prejmete enostavno po pošti. Vrednostni bon lahko unovčite po vseh naših prodajnih kanalih.

Nagrada 2 Set za nego čevljev

Set za nego čevljev

Privlačen komplet za nego in čiščenje, primeren za različne vrste usnja. Vključuje: čistilni losjon za vložke, čistilni sprej za vse kombinacije usnja, razen lak usnja, mehka krtača za sijaj in proti prahu.

Nagrada 3 Požarna odeja

Požarna odeja

Potrebuje jo vsako gospodinjstvo. S požarno odejo lahko pogasite manjše požare in plamene. Velikost: 100 x 100 cm. Shranjevanje v rdečem ovitku iz najlona. (EN1869:1997).

Nagrada 4 Kopito

Kopito

Posebno leseno kopito v naravni obliki Peter Wagner. Izdelan iz neobdelanega Schima lesa, za dobro cirkulacijo zraka.

Opomba: ugodnosti ob priporočilu ni mogoče kombinirati z akcijami za nove kupce. Novi kupci so osebe, ki naročajo prvič, ne živijo v skupnem gospodinjstvu s katerokoli stranko podjetja Peter Wagner d.o.o. in pri podjetju Peter Wagner d.o.o. še niso registrirani. Najmanjša vrednost naročila je 70 .

Na vrh