Ženski vodoodporni čevlji

(23 Izdelek)

Vodoodporna obutev za ženske od Peter Wagner udobni čevlji

Ob nekaterih sivih dneh se zdi, da voda prihaja od vsepovsod. Kapljica za kapljico, luža za lužo, vlaga se bliža vašim stopalom. Toda mi vas ne pustimo na cedilu: Vodoodporni čevlji za ženske od Peter Wagner udobni čevlji so vaši zanesljivi spremljevalci v zimskem času in ob deževnih dneh.

Od lahkih vsestranskih čevljev, do visokih škornjev za najbolj neprijazne vremenske razmere, boste na spletni strani Peter Wagner udobni čevlji našli vse. Zahvaljujoč 100% vodotesni Tex-membrani, so ti ženski čevlji popolnoma nepremočljivi. Vsi modeli ostajajo zvesti osnovnim načelom čevljev za zdravje stopal od Peter Wagner udobnih čevljev - v skladu z naravnim konceptom : udobni, lahki, zdravi za stopala in trpežni.

Filtriraj izdelke

Vremensko odporna obutev za ženske za vse potrebe

Lahko divja veter, dežuje ali sneži, s Peter Wagner udobnimi čevlji boste vedno ostali suhi.

Za vsakdan, potovanja in sproščene priložnosti vseh vrst, boste dobro priskrbljeni z vodoodpornimi vsestranskimi čevlji za ženske naših ekskluzivnih blagovnih znamk. Kljub odpornosti proti vremenskim vplivom so ženski čevlji lahki in udobni za nošenje, tudi pri daljšemu stanju in hoji.

Še posebej v zimskih razmerah je včasih potrebno nekaj trpežnega. Ko je sneg visok in temperature nizke, boste z vremensko odpornimi čevlji za ženske odlično opremljeni.

Tudi za vaše planinske podvige vam Peter Wagner udobni čevlji zagotavljajo idealno opremo. Vodoodporni planinski čevlji za ženske zaradi svoje višine do gležnja ali čez njega zagotavljajo popolno oporo, so trpežni in imajo podplat z izrazitim profilom za maksimalen oprijem.

Odporni, vendar lahki: Vodoodporni čevlji za ženske

Pri njihovi zasnovi tudi vodoodporni čevlji za ženske sledijo preizkušenim načelom Peter Wagner udobnih čevljev. Pri izdelavi se uporabljajo le najboljši materiali, ki so skrbno spojeni skupaj. Podplati so nedrseči, vendar kljub temu mehki in prožni.

Kljub vsemu, kar vsebujejo, so vodoodporni čevlji za ženske relativno lahki in zato prijetni za nošenje. Ker čevlji niso samo vodoodporni, ampak tudi zračni, se lahko zanesete, da boste vedno imeli prijetno klimo v čevlju.

Z vodoodpornimi čevlji za ženske udobno in suho na poti

Mehki materiali, upoštevanje naravne oblike stopala, visoka svoboda gibanja prstov, zaščita sklepov in prožni podplati naredijo lahke, vodoodporne čevlje za ženske najbolj udobno obutev, primerno za vsako vreme. Brez stiskanja, brez omejevanja, brez bolečin - samo udobje in užitek v gibanju.

Nekateri od vodoodpornih čevljev za ženske imajo tudi zamenljive vložke, zaradi katerih jih je mogoče še bolj prilagoditi vašim individualnim potrebam.

Odkrijte svoj sanjski par vodoodpornih čevljev v spletni trgovini in si naročite svoj par še danes. Brez skrbi, v kolikor se vam čevlji, ki ste jih prejeli, ne prilegajo popolnoma, jih lahko brez težav in brezplačno vrnete od koder koli v Sloveniji.

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh