Velike velikosti

(83 Izdelek)

Moški čevlji v velikih številkah - od športno-ležernih do klasično-elegantnih

Pri Peter Wagner udobnih čevljih najdete čevlje v večjih velikostih 46, 47, 48 za vsako priložnost: Ponudba vključuje modno športno obutev, čevlje za prosti čas, elegantne poslovne čevlje, pa tudi sandale in copate, tako da smo pripravili nekaj za vsak okus. Olepšajte svoj videz in udobje z našo raznoliko izbiro čevljev. Vsi čevlji, ki so na voljo v naši trgovini, so izdelani iz visokokakovostnega usnja. Peter Wagner udobni čevlji se odlikujejo po klasičnih in modnih oblikah, udobju in prileganju stopal.

Veliko naših velikih moških čevljev je na voljo v več barvah. Poleg klasičnih čevljev na vezalke ponujamo tudi čevlje na ježka in mokasine, ki zagotavljajo še več udobja. Čevlji, ki so na voljo v naši trgovini, iz ekskluzivnih blagovnih znamk dansko in HELVESKO, so zasnovani glede na naravni koncept stopala in izdelani v visokokakovostni čevljarski obrti.

Vsi moški čevlji v velikih številkah imajo ergonomsko oblikovane mehke podplate in ponujajo dodaten prostor za prste. Zato so odlična izbira za moške z različnimi težavami s stopali. Za več udobja in individualnosti je na voljo več modelov z zamenljivimi vložki. Naši moški čevlji v večjih številkah so vam na voljo v več velikostih.

Filtriraj izdelke

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh