Anatomsko oblikovani čevlji Peter Wagner

Anatomsko oblikovani čevlji Peter Wagner

Anatomski čevlji

Bolečine in težave v stopalih ter težave z zdravjem stopal so poleg zobobolov in prehladov naše najpogostejše tegobe. Deformacije stopal, kot je Hallux Valgus, plosko stopalo, ter bolezni, kot je diabetes, pogosto otežujejo hojo. Anatomsko oblikovani čevlji so lahko rešitev za izboljšanje mobilnosti in dobrega počutja nosilcev ter lažje obvladovanje vsakodnevnih opravil.

Vsi modeli Peter Wagner imajo anatomski vložek za stopalo. Kaj točno to pomeni? Anatomsko oblikovani čevlji so na voljo od športnih čevljev do poletnih sandalov in udobnih copat. Pri vsakem koraku se lahko prsti naravno krivijo, raztezajo in širijo. Tako anatomski vložek za stopalo učinkovito preprečuje motnje v krvnem obtoku in nastanek pritiskov.

Peter Wagner udobni čevlji se odlikujejo predvsem po razbremenitvi pritiska na pomembnih mestih. Omogočajo naravne gibe pri hoji in stabilizirajo vložek za stopalo, s čimer se izognemo bolečinam pri dolgem hoji in stoji.

Mnogi naši modeli upoštevajo občutljiva mesta in ponujajo rešitve pri težavah s stopali. Posebnost je sproščujoči Bio Fit vložek za stopalo iz lahkega korena in lateksa, ki ga je mogoče udobno zamenjati z lastnimi ortopedskimi vložki.


Naše blagovne znamke za anatomske čevlje

Peter Wagner ponuja anatomsko oblikovane čevlje treh blagovnih znamk, ki so vam ekskluzivno na voljo: dansko, Helvesko in LadySko. Anatomski čevlji so vam na voljo v naši Spletni trgovini ali pri Naročite v katalogu. Naša ponudba velja za ženske in za moškečevlje.

Imate vprašanja o anatomsko oblikovanih čevljih in naših modelih čevljev?
Kontaktirajte nas zdaj

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh