Ženski čevlji pri petnem trnu

(261 Izdelek)

Modni čevlji za ženske pri petnem trnu

Petni trn pogosto nastane zaradi intenzivnega napačnega obremenjevanja ali zaradi napačnih položajev stopala. Posledica tega so trdovratne bolečine na spodnjem delu petnice ali v zgornjem predelu pete. Naši udobni čevlji za ženske lahko pomagajo pri petnem trnu: Z močnim blaženjem in veliko prostora v čevlju se noga razbremeni in pritisk zmanjša. Tako lahko čevlji za petni trn podjetja Peter Wagner udobni čevlji prispevajo k okrevanju ali celo regresiji petnega trna.

Razbremenitev s pomočjo posebnih vložkov

Naši vložki so bili posebej razviti, da razbremenijo stopalo na prizadetem mestu in težo enakomerno porazdelijo po celotnem stopalu. Pri Peter Wagner udobnih čevljih boste našli primerne vložke tako za blažji, kot tudi izrazit petni trn. Vložki in posebni podplati naših čevljev za ženske prispevajo k izboljšanju zdravja stopal pri petnem trnu. Če že imate ortopedske vložke, jih lahko uporabite tudi v mnogih naših čevljih.

Odkrijte še posebej udobne ženske čevlje podjetja Peter Wagner. Z veseljem vam bomo v našem kontaktnem centru posvetili čas za vaše individualne želje in zahteve.

Filtriraj izdelke

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh