Dejstvo je, da moderni človek veliko sedi v pisarni, pred televizijskim zaslonom ali se vozi v avtomobilu. Vseeno pa v življenju 4x prehodimo zemljo, to je 160.000 kilometrov hoje - večino tega na trdih cestah in v ozkih čevljih ... nič čudnega, da hoja ni zabavna!

Peter Wagner obutev Vam spet povrne zabavo pri sprehodih, tekih, skokih in plesu. Povrne vam tudi občutek, da ste fit od glave do prstov na nogah. "Rentgen" kaže, da imajo prsti dovolj prostora za gibanje, čevlje komaj čutite na nogah. (Slika moder čevelj s prsti).

Vsi Peter Wagner modeli čevljev imajo anatomsko obliko stopala. Na vsakem koraku lahko prste skrčite, raztegnete in razširite, kar omogoča boljšo prekrvavitev in manj žuljev.

Pri vsakem nakupu čevljev pazite na naslednje 4 točke!

Naravna oblika stopala ...
ročno oblikovani naravni trakovi! Nič ne pritiska in nikjer ni preozko. Stopalo in prsti se prosto gibljejo in jih lahko normalno razširite ter tako spodbujate neoviran pretok krvi. To bo preprečilo nastajanje žuljev, preoblikovanje stopala in težave žil.

Naravni gibi ...
...ste aktivni in dobre volje! Uživajte v vsakem Peter Wagner modelu, saj so prilagodljivi in absorbirajo pritisk, pri tem se počutite kot na gozdnih tleh. Greste dlje, niste utrujeni in na vsakem koraku trenirate mišice, srce in krvni obtok.

Naravna drža ...
...se imenuje naravno sredstvo proti napetosti, bolečinah v kolenih in težavah s hrbtenico. Naši posebni podplati so tako lahki, da boste komaj opazili čevlje na nogah, so nizki, da bo vaša drža naravna.

Naravno usnje ...
... najboljša ročno izdelana kakovost. Naše naravno usnje je pod stalnim nadzorom s strani neodvisnega svetovnega inštituta za testiranje.

Na vrh