Filozofija

Dejstvo je, da moderni človek veliko sedi v pisarni, pred televizijskim zaslonom ali se vozi v avtomobilu. Vseeno pa v življenju 4x prehodimo zemljo, to je 160.000 kilometrov hoje - večino tega na trdih cestah in v ozkih čevljih ... nič čudnega, da hoja ni zabavna!

Peter Wagner obutev Vam spet povrne zabavo pri sprehodih, tekih, skokih in plesu. Povrne vam tudi občutek, da ste fit od glave do prstov na nogah. "Rentgen" kaže, da imajo prsti dovolj prostora za gibanje, čevlje komaj čutite na nogah. (Slika moder čevelj s prsti).

Filozofija 02

Vsi Peter Wagner modeli čevljev imajo anatomsko obliko stopala. Na vsakem koraku lahko prste skrčite, raztegnete in razširite, kar omogoča boljšo prekrvavitev in manj žuljev.

Pri vsakem nakupu čevljev pazite na naslednje 4 točke!

Natuerliche Fussform

Naravna oblika stopala ...
...ročno oblikovani naravni trakovi! Nič ne pritiska in nikjer ni preozko. Stopalo in prsti se prosto gibljejo in jih lahko normalno razširite ter tako spodbujate neoviran pretok krvi. To bo preprečilo nastajanje žuljev, preoblikovanje stopala in težave žil.

Natuerliche Bewegung

Naravni gibi ...
...ste aktivni in dobre volje! Uživajte v vsakem Peter Wagner modelu, saj so prilagodljivi in absorbirajo pritisk, pri tem se počutite kot na gozdnih tleh. Greste dlje, niste utrujeni in na vsakem koraku trenirate mišice, srce in krvni obtok.

Natuerliche Haltung

Naravna drža ...
...se imenuje naravno sredstvo proti napetosti, bolečinah v kolenih in težavah s hrbtenico. Naši posebni podplati so tako lahki, da boste komaj opazili čevlje na nogah, so nizki, da bo vaša drža naravna.

Natuerliche Leder

Naravno usnje ...
... najboljša ročno izdelana kakovost. Naše naravno usnje je pod stalnim nadzorom s strani neodvisnega svetovnega inštituta za testiranje.

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh