Moški športni čevlji

(9 Izdelek)
Filtriraj izdelke

Vaš aktiven dan z našimi športnimi čevlji za moške

Tisti, ki načrtujete aktiven dan poln športnih aktivnosti, najprej pomislite na svoje zdravje stopal. Neprimerni čevlji lahko hitro povzročijo boleče in nevarne poškodbe stopal in sklepov. Peter Wagner vremensko odporni udobni moški čevlji vas ne prepričajo samo s svojim modnim dizajnom, temveč tudi z udobjem in zaščito vaših stopal. Šport bo spet zabaven!

Udobni moški športni čevlji - gibanje z udobjem

Srečni koraki namesto žuljev na petah: Peter Wagner udobni čevlji smo specializirani za udobne čevlje in vam z visoko kakovostno izdelavo zagotavljamo največje udobje v vaših športnih moških čevljih. Naši udobni vložki poskrbijo za prijeten občutek med športno aktivnostjo. Imate že svoje idealne vložke doma? Pri naših moških športnih čevljih z zamenljivim vložkom lahko vložek enostavno odstranite in uporabite svoje!

Športni čevlji za vaše zdravje stopal

Šport obremenjuje stopala - zato je nujno potrebno izbrati primerne čevlje, da se preprečijo nevarne poškodbe. Naši posebni podplati omogočajo naravno gibanje stopala, brez bolečin. Odkrijte naše športne čevlje za moške, ki segajo čez gležnje: nudijo optimalno oporo in preprečujejo boleče zvijanje, ki lahko povzroči resne nadaljnje poškodbe. Na primer, Soft-Running-Podplat, ki vam pri športu daje pravi zagon! Športni profil podplata ima mehke cone in retrograden efekt za vzmeteno in mehko stopanje na vseh poteh. Naš naravni koncept varuje vaše noge in sklepe!

Nakup športnih čevljev za moške na spletu

Naročite naše udobne športne čevlje za moške v naši spletni trgovini kar od doma. Se ne morete odločiti? Z veseljem vam dostavimo več parov - obdržite svojega favorita in preostale nam pošljite nazaj brezplačno v roku 14 dni.

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh