Športni čevlji

(29 Izdelek)
Filtriraj izdelke

Pri športnem udejstvovanju je treba biti izredno pozoren na pravilno izbiro obutve. Peter Wagner Vam nudi ustrezne čevlje. Z našimi posebnimi podplati (PU, PUR, TPU ali TR) se lahko Vaša stopala naravo gibajo in ostanejo brez bolečin. Naši športni čevlji Vam nudijo možnost, da se optimalno gibate v vsakem vremenu. V spletni trgovini Peter Wagner najdete veliko izbiro najrazličnejših funkcionalnih modelov, kot so čevlji z zapiranjem na ježka, z vezalkami itn.

V naši ponudbi najdete tudi športne gležnjarje. Ti vam nudijo dobro oporo in preprečujejo boleče zvijanje gležnja. Odkrijte tudi naš nov športni podplat: Super-Soft Vam z novim sistemom dvojnega vložka zagotavlja dodatno blaženje, saj je pod običajnim vložkom še dodatna plast.

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Analytics
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh