Ženski športni čevlji

(22 Izdelek)
Filtriraj izdelke

Ženski športni čevlji za aktivne dni

Samo fizična pripravljenost ni dovolj, da bi bil športni dan uspešen: uspešna aktivna izkušnja se začne s pravo opremo. Prav to vam ponujamo z bogato izbiro športne ženske obutve. Združite visoko kakovost in moden dizajn z našimi naravnimi čevlji!

Telovadite brez bolečin z našimi ženski športnimi copati

Uživajte v vadbi popolnoma brez bolečin s Peter Wagner ženskimi športnimi copati. S pomočjo naših različnih posebnih podplatov je mogoče, da se vaša stopala gibajo naravno. Ženski športni copati v višini do gležnjev vam nudijo tudi idealno oporo in poskrbijo, da si gležnja ne zvijete tako zlahka. Med drugim odkrijte naše Free-Style ali naše Soft-Running podplate, primerne za varen korak in športno gibanje. Za Free-Style podplat je še posebej značilen odličen oprijem, ki ga zagotavlja poseben profil iz votlih izboklin in blažilnikom za pete. Nedrseč in prilagodljiv Soft-Running podplat ima vzmetenje, ki je hkrati aktivni generator zagona, s katerim se podplat športnega copata po vsakem koraku povrne v prvotno obliko. Naredite nekaj dobrega za svoje zdravje stopal z našimi izdelki!

Aktivni dnevi v vsakem vremenu

Z našimi vremensko odpornimi materiali iz usnja in zračnega športnega tekstila bo vaš prosti dan uspešen v vsakem vremenu. Peter Wagner športni čevlji so zračni in dajejo vašim stopalom prostor, ki ga potrebujejo. Velik pomen pripisujemo tudi našemu usnju in njegovi predelavi: ženski športni čevlji iz usnja niso le modni, ampak tudi vodoodbojni in idealni spremljevalec vaše športne ture v deževnih dneh.

Dodatki za vaš najljubši par

Nudimo vam praktične dodatne artikle za čevlje, tako da lahko še izboljšate svojo športno izkušnjo. Povečajte udobje z našimi naravnimi nogavicami in posebnimi vložki za čevlje, uporabite naše izdelke za nego čevljev za čiščenje in zaščito svojega novega najljubšega para ali pobrskajte po naši široki ponudbi praktičnih dodatkov za čevlje. Naše športne copate za ženske in dodatne artikle lahko enostavno naročite v naši spletni trgovini od doma!

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh