Thelma
Thelma Slika 2
Thelma
Thelma Slika 2
(1)

179,00 *

* z DDV in brez stroškov pošiljanja

Tabela velikosti
39
40
41
42
Rezervacija
Prosimo najprej izberite velikost!
Vprašanja o izdelku

Model:

Thelma rdeča

Jelenovo usnje je pri tem modelu skoraj brezšivno obdelano. Notranjost z usnjeno podlogo in zamenljivim vložkom. Lahek Rollover podplat s športnim profilom poskrbi za mehko blaženje sunkov.
Znamka
Helvesko +
Prileganje
Nart: normalen do visok Nart: normalen do visok
Širina: normalna do široka Širina: normalna do široka
tudi za lastne vložke tudi za lastne vložke
Zgornji del: gladko jelenovo usnje Zgornji del: gladko jelenovo usnje
Podloga in vložek: usnje Podloga in vložek: usnje
Podplat: drugi material
Podplat: drugi material
HELVESKO Rollover podplat

Številka izdelka: 8.220.05

Posebnosti tega modela

Pravo jelenovo usnje, usnjena posebnost Peter Wagner udobnih čevljev, svilnato mehko, ročno izbrana kakovost. Usnje je lahko, zelo oprijemljivo in čudovito udobno.

Ocene

Ø 5.0

pri 1 ocenah
Potrjen nakup
Napisal 56SlavkaVi (6.7.2023 23:38)

Odlični čevlji.

Grafična podoba svobode prstov po konceptu narave Peter Wagner

NARAVNA OBLIKA STOPAL

Čevlji so oblikovani tako, da na vaša stopala in prste nič ne pritiska in nikjer ni preozko. Stopalo in prsti se lahko prosto gibljejo ter tako spodbujate neoviran pretok krvi. To preprečuje težave z ožiljem nog, nastajanje žuljev in preoblikovanje stopal.

Grafičen prikaz hoje in naravnega gibanje po naravnem konceptu Peter Wagner

NARAVNO GIBANJE

Posebna izdelava in vzmetenje čevlja poskrbita za prožno dinamično hojo - kot bi se bosi sprehajali po gozdu. To preprečuje, da bi se mišice na stopalih utrudile. Lahko boste dlje hodili, ne da bi se utrudili, hkrati pa boste z vsakim korakom skrbeli za mišice, srce in krvni obtok.

Grafičnen prikaz pomoči pri težavah s hrbtom skozi naravni koncept Peter Wagner

NARAVNA DRŽA

Veliko napetosti ter težav s koleni in hrbtenico nastaja zaradi nošenja napačne obutve. Zaradi naših posebnih podplatov so čevlji tako lahki, da jih boste komaj občutili, in tako nizki, da telo ostane v sproščeni in naravni drži. Sproščujoče vse do vratu.

Grafičen prikaz najboljše kakovosti usnja za udobne čevlje Peter Wagner

NARAVNO USNJE

Uporabljamo le ročno izbrano naravno usnje, ki aktivno diha in uravnava klimo. Visoka kakovost obdelave poskrbi za izjemno udobje. Tako mehko in udobno, da bodo tudi najbolj občutljiva stopala uživala, kot bi stopali po oblakih.

Pogosto zastavljena vprašanja

Kako pravilno pomerim čevlje?

Pomembno je, da ima stopalo dobro oporo ob peti in na nartu in da je dovolj prostora za prste. Ko čevelj obujete, močno pritisnite nogo nazaj ob peto in zavežite vezalke, zaprite ježke in zapnite zadrgo. Potem imate varen oprijem ob peti in na nartu. To pomeni, da imajo vaši prsti dovolj prostora za raztezanje in gibanje.

Zakaj pri Petru Wagner udobnih čevljih ni vmesnih velikosti?

Posebna oblika kopita Peter Wagner udobnih čevljev pomeni, da vmesne velikosti na splošno niso potrebne. Čevelj drži peto in nart, tako da je spredaj prostor za prste. Razlika v velikosti med posameznimi velikostmi je le 5-6 mm, za optimalno gibanje je potrebno, da ima najdaljši prst spredaj 3-5 mm prostora, ko je pod obremenitvijo (stoje).

Ali lahko čevlje operem?

Da! Čevlje lahko operete s toplo vodo z milom in jih očistite z mehko krtačo za semiš ali nekoliko močnejšo krtačo za gladko usnje. Potem naj se čevlji sušijo počasi, ne na radiatorju ali na žgočem soncu. Najbolje, da v čevlje vstavimo kopito iz plute ali lesa ali pa jih zapolnimo s časopisnim papirjem, da ohranijo obliko.

Kateri čevlji so primerni za ortopedske vložke?

V bistvu vsi čevlji, ki imajo zamenljive vložke. Če imate lahek, tanek ortopedski vložek, je te vložke včasih mogoče vstaviti tudi v čevlje, ki nimajo zamenljivih vložkov. Pogoj: prstna konica mora biti še vedno dovolj visoko. V katalogu in spletni trgovini so vsi modeli, ki so primerni za lastne vložke, posebej označeni.

Kako poteka postopek naročanja? Kaj pomeni "test brez tveganja"?

Peter Wagner udobne čevlje lahko enostavno in varno naročite na dom. Nato imate 2 tedna časa, da čevlje preizkusite v notranjih prostorih. Če ne boste zadovoljni, lahko čevlje brezplačno vrnete s priloženo nalepko za vračilo. Poleg tega prejmete 2-letno garancijo za vsak nov model, ki ga kupite.

Kje so Peter Wagner udobni čevlji proizvedeni?

Vsi naši čevlji so proizvedeni v Evropi. Večina proizvodnje poteka v Avstriji in sosednjih državah: Švici, Italiji, Češki in Madžarski.

Udobne nastavitve piškotkov

Da bi naše storitve nenehno izboljševali in jih optimalno oblikovali, želimo uporabljati storitve tretjih oseb in jim oglaševati naše izdelke. Z vašim izrecnim soglasjem dovolite tretjim ponudnikom, ki jih izberemo, da obdelujejo vaše podatke tudi v tretjih državah, kot so ZDA. Svoje soglasje za to lahko podate tukaj in ga kadar koli prilagodite ali prekličete v naši izjavi o varstvu podatkov. Več informacij o tem najdete v naši izjavi o varovanju podatkov.

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 Dovoli vse "Tehnično potrebni piškotki"
 Kodo ugodnosti shrani za naslednji obisk
 Smind
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
 Shrani nakupovalni voziček za naslednji obisk
 Shrani možnosti plačila in dostave
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
 Google Tag Manager
 Google Analytics 4
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
 Optimonk
 facebook Pixel
 Google Conversion Tracking
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh