4 Izdelek

Obutev za diabetike

Čevlji za diabetične noge

Mehka podloga in presenetljivo udobje - to odlikuje čevlje za diabetike proizvajalca Peter Wagner. Bolniki z diabetesom pogosto trpijo za bolečimi stopali zaradi odrgnin in poškodb, zato morajo biti pri izbiri ustrezne obutve še posebej pozorni. Že majhne modrice ali žulji jim lahko povzročijo velike rane.

Za preprečevanje neprijetnih in neželenih odrgnin so čevlji Peter Wagner izdatno podloženi, izjemno mehki in neverjetno udobni. Peter Wagner nudi posebne čevlje za diabetike, ki zadostijo vsem potrebam diabetičnega stopala. Imajo podlogo iz antibakterijskega materiala in sprednji del čevlja brez šivov in spojev, ki bi pritiskali na stopalo. Podplat je iz mehkega, elastičnega materiala, ki stopalo pri hoji optimalno blaži in tako varuje sklepe.

Poleg tega imajo nekateri modeli, razviti posebej za diabetike, izjemno prožne predele, ki se odzivajo na toploto. Te lahko ortopedski čevljar rahlo oblikuje in jih trajno prilagodi potrebam vaših stopal. Posebne vrste usnja vzdržujejo optimalno klimo v obutvi.

Z udobnimi čevlji Peter Wagner ne bo nič razdražilo ali poškodovalo občutljivih in diabetičnih stopal. Zato so ti nežni čevlji še posebej primerni za diabetike.

Če imate zmerno ali hudo obliko sladkorno bolezen, se posvetujte s svojim zdravnikom.

Wilton

-31 %
Helvesko H
Wilton
€ 229,00 159,00

Sana

-46 %
Helvesko H
Sana
€ 219,00 119,00

Sana

-46 %
Helvesko H
Sana
€ 219,00 119,00

Clea

-43 %
Helvesko H
Clea
€ 209,00 119,00

Nastavitve piškotkov

Da bi vam zagotovili najboljšo možno storitev, uporabljamo piškotke, za katere je potrebno soglasje. Izbiro lahko kadar koli prilagodite. Nadaljnje informacije o pravni podlagi in vaših pravicah kot posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki, najdete v naši izjavi o varstvu podatkov .

Tehnično potrebni piškotki
Zagotavljajo osnovne tehnične funkcije naše spletne trgovine in so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
 
Funkcijski piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vam nakupovanje naredimo še bolj priročno in lažje.
 
Analizni piškotki
Ti podatki nam pomagajo razumeti uporabo spletne trgovine in jo prilagoditi vašim potrebam.
 
Marketing piškotki
Ti podatki nam pomagajo, da vas udobno vodimo do najboljših ponudb in promocij.
 
Shrani nastavitve
Dovoli vse
Na vrh